VR-äventyr tillsammans med kollegor

Aktiviteter för event, konferens och after work

Välkommen till en mötesarena som andas innovation och kreativitet, där möjligheterna är många, den hållbara maten en upplevelse och aktiviteterna unika.

Blåtonad människa med ettor och nollor i bakgrunden
Boka unika aktiviteter med dina kollegor - femkamper och workshops som höjer lagandan eller visningar i våra unika miljöer. Perfekt sätt att avrunda dagen!
Två glada kvinnor som skrattar. Ena kvinnan tittar rakt in i kameran med ett brett leende.
Nu erbjuder vi, i samarbete med More Activities, en ny upplevelse på museet. Quiz battle kan bokas som ett tillägg till en konferens eller i anslutning till en AW eller middag i festvåningen eller Eventrummet. Ta teambuilding till nästa nivå!
Vattenhjul byggt av färgglada plastdelar
En rolig aktivitet och workshop för teambuilding är att bygga hållbara konstruktioner med hjälp av ett flexibelt och pedagogiskt material.
Personer går runt bland speglar i olika formationer.
Nu kan du och ditt sällskap abonnera en utställning efter stängning för att utforska, testa och utmana varandra i många av våra interaktiva stationer.
Här får ni en äventyrsupplevelse där ni får testa att programmera Legorobotar så att de utför olika uppdrag. Många skratt utlovas.
Kombinera mötet eller konferensen hos oss på Tekniska med en givande walk & talk i den fina miljön längs vattnet på Djurgården.
På Tekniska finns ett spännande utbud av utställningar och nu finns möjlighet att boka en exklusiv digital live visning för ditt sällskap.

Senast uppdaterad 30 mars 2022.