person som tar upp ett glass fyllt med bubbel

Konferens och event

Ta konferensen, möten eller event till nästa nivå i en citynära upplevelsearena i naturskön miljö. Vi har lokaler för stora och små sällskap och erbjuder helt unika aktiviteter, teambuildningar och workshops. Hos oss får såväl det storslagna eventet som dagkonferensen ett lyft.

 

flygbild över en massiv träkonstruktion

Wisdome Stockholm

Planera redan nu för ditt event i Trähallen eller boka domen för en upplevelse som ger nya perspektiv på vetenskap och utforskningen av vår plats i universum och med möjlighet att ta företagspresentationen till helt nya nivåer.

Boka förhandsvisning
bord och svarta stolar

Lokaler

Vi har flera lokaler att erbjuda. Från mindre sällskap till stora event eller konferenser. In och kika och se vilken lokal som lockar.

Se alla våra lokaler

person som häller i champagne i sitt glas utomhus.

Säsongserbjudande

Vår, sommar, höst eller vinter. Vi har erbjudande året runt skräddarsydda för dig som letar efter kreativa aktiviteter kombinerat med god mat och dryck.

Hitta det erbjudande som passar dig

Fyra personer tittar på en kvinna som håller en padda. De står samlade runt en

Aktiviteter

En mötesarena som andas innovation och kreativitet, där möjligheterna är många, den hållbara maten en upplevelse och aktiviteterna unika.

Se alla våra aktiviteter

 

No description found for the image foretagsevent-kanapeer-mat-1-1024x576

Mat och dryck

Konceptet för Tekniskas restaurang bygger på framtid, innovation och hållbarhet. Grundtanken är att bara använda förnybara resurser, ta tillvara på hela råvarorna och återanvända avfallet.

Se vår meny för mat och dryck

Person som sitter på färgglada stolar utomhus och solar

Fira in sommaren hos oss

Hos de flesta företag är årets sommarfest en viktig tillställning och vi på Tekniska är självklara platsen för dig som vill ha idyllisk natur, roliga aktiviteter för hela teamet, samhällsaktuella utställningar och god sommarmeny.

Fira sommaren med oss
Tangentbord för dataspel

Senaste nytt

I vårt nyhetsbrev kan du räkna med att alltid få ta del av våra senaste paketerbjudanden, aktiviteter och nyheter. Med ett knapptryck bort, ser du till att aldrig missa senaste nytt från oss.

Givetvis, jag vill prenumerera!

No description found for the image foretagsevent-vardar-1-1024x576

Kontakta oss

Stora eller små sällskap? Ska ni köra teambuilding eller aktivitet? Vill ni kombinera ert besök med visning eller bara komma på affärslunch? Ingen fara, vi hjälper dig!

Kontakta oss

Senast uppdaterad 8 maj 2023.