Persoer som minglar framför Wisdome Stockholm

Företagsevent

Välkommen till Tekniska museets innovativa värld av möten och event. Upptäck skräddarsydda erbjudanden och dynamiska miljöer som skapar minnesvärda upplevelser. Med vår flexibla och skräddarsydda approach, garanterar vi att varje evenemang blir en minnesvärd och framgångsrik upplevelse. Våra mångsidiga lokaler erbjuder möjligheter för allt från små affärsluncher till storslagna event och konferenser. Genom vår dedikerade personal och service ser vi till att varje moment av ditt event är genomtänkt och anpassat efter dina behov.

Kontakta oss!

 

Innovativa mötesmiljöer

Vi hjälper dig att hitta den perfekta platsen för ditt nästa möte, event eller konferens. Oavsett om det är för stora eller små sällskap, erbjuder vi innovativa lokaler som inspirerar och imponerar.

Se alla våra lokaler

Mångsidiga aktiviteter

tjej som har på sig vr-glasögon och tittar ut mot månen i 3d

Vi anpassar oss efter ditt behov och erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, från visningar och workshop till teambuildningsaktiviteter och domeföreställningar.

Fyra personer tittar på en kvinna som håller en padda. De står samlade runt en

Vi erbjuder alltid flexibla lösningar och inspirerande miljöer som lyfter dina möten och event till helt nya höjder.

Tre tavlor som visar en kyckling som poserar i utställningen Borderlands.

The Cell

Överraska dina anställda med exklusivt mingel på Stockholms nyaste museum! The Cell ligger i hjärtat av Hagastaden, en scen för life science med konstutställningar som väcker tankar om framtid, innovation och existens.

Upptäck The Cell
En kanapé gjord av svamp som visas upp mot kameran.

Skogens fascinerande värld

Tekniska nya upplevelse Skogen bjuder in besökare till en emotionell och tankeväckande upplevelse. Här kan du utforska en av Sveriges basnäringar på ett nytt sätt, där tid, värde, ägande och innovation vävs samman. Kontakta oss för att höra mer om hur du kan kombinera visning och middag i en alldeles oförglömlig upplevelse med tema skog.

Varför Tekniska?

folkmassa som minglar

Kreativa utrymmen.

Hos oss hittar du kreativa utrymmen och dynamiska miljöer. Vi kombinerar  historia, framtid och innovation för att skapa en dynamisk plats där kreativa idéer tar form och affärsmöjligheter blomstrar.

En bricka fylld med kanapéer

Dedikerad personal.

Oavsett hur stort eller litet ditt event är, så finns vår personal här för att hjälpa dig och se till att varje detalj är noggrant genomtänkt.

människor som presenterar och håller i en konferens i trähallen.

En unik plats.

Beläget i Djurgården och med en byggnad som tänjer på gränserna är Tekniska museet mer än ett museum. Vi är en arena som ger perspektiv på en komplex värld och göra den mer begriplig.

Alltid skräddarsydda erbjudanden

person som häller i champagne i sitt glas utomhus.

Kontakta oss

Kontakta oss för att skapa ett unikt evenemang som passar just dina behov.

Kontakta oss

 

 

Senast uppdaterad 17 juni 2024.