No description found for the image genrebild-bla-ljus-1600x600

Unna dig ett årskort

Ge dig själv eller någon annan nyfiken ett år av smarta upplevelser. Vad sägs om att uppleva ett helt våningsplan med dataspelsupplevelser? Eller ägna en hel dag till att utforska symbiosen mellan människa och maskin? Med ett årskort behöver du inte välja.

Som årskortsmedlem har du tillgång till ett hus fullt av smarta upplevelser, och bäst av allt, du kan komma så många gånger du vill. Få fördelar som fri entré, inbjudningar till VIP-event och rabatterade priser i vår butik och restaurang.

Pris och upplägg

Våra årskort är personliga och du köper dem online. Årskorten ger ett år av upplevelser från inköpsdatum och lönar sig redan efter tredje besöket. Barn under sju år behöver boka en kostnadsfri entrébiljett.
Årskort från 7 år: 450 kr

Köp årskort

Se köpevillkor för årskort

Fler fördelar för dig som är medlem

Ett år av upplevelser

Ett årskort hos oss innebär ett år fyllt av innovativa lösningar, inblick i hur vår framtid kan se ut, en värld fylld av spel och hisnande upplevelser. Dessutom blir det många roliga aktiviteter och spännande visningar under helger, lov och kvällar. År 2022 har mycket att erbjuda och nedan har vi listat alla smarta upplevelser du kan få hos oss.

Zero City

Utställningen Zero City, där besökarna tillsammans planerar transporter av människor och gods för morgondagens fossilfria stad.

Allt om Zero City

Hyper human

Var går gränsen mellan människa och maskin, och när kan vi förstärka och byta ut kroppsdelar? Vem har makten när vi låter artificiell intelligens ta beslut i avgörande livsval? Utforska dessa frågor och många fler i Tekniska museets utställning Hyper Human.

Allt om Hyper Human

Play beyond Play

Visuella upplevelser i utställningen Play beyond Play

Dataspelsutställningen Play Beyond Play är ett helt våningsplan med spelupplevelser – 1 000 kvadratmeter stort. Vi har skapat en upplevelse där du inte bara kan prova dina favoritspel och utforska spelhistorien, utan också kliva in i och låta dig omslutas av spel.

Allt om Play beyond play

Megamind

Spela spel på klätterväggen i MegaMind

Måla med ögonen, styr med tankekraft och forma i luften – här kan du göra saker du inte trodde var möjligt. Det finns nästan 50 stationer att utforska för både stora och små.

Allt om MegaMind

Senast uppdaterad 21 februari 2024.