Entrén utifrån med vepa som beskriver att vi bygger matematikträdgård

Hitta hit

Tekniska museet ligger på norra Djurgården i Stockholm, inte långt från Kaknästornet. Här hittar du information om hur du tar dig hit och vad det finns för parkeringsmöjligheter.

Enklaste sättet att ta sig till Tekniska museet är med buss 69 eller att promenera från Djurgårdbron längs med Djurgårdsbrunnsviken. Vid högt besökstryck, som till exempel under skollov och ibland på helgerna, är det begränsade parkeringsmöjligheter i området.

Besöksadress

Museivägen 7, Norra Djurgården, Stockholm.

Med buss

Buss 69 från till exempel Centralstationen till hållplats Museiparken. Planera din resa med hjälp av SL:s reseplanerare.

Med bil

Det finns några avgiftsbelagda parkeringsplatser vid museet och fler vid Sjöhistoriska museet, som ligger bredvid. Båda dessa drivs av parkeringsbolaget Apcoa, http://www.apcoa.se/.

Vid stor belastning går det att parkera vid Källhagens värdshus och vid Kaknästornet. Observera att parkeringsplatserna där drivs av andra parkeringsbolag.

GPS-koordinater

Lat: 59° 33’ 25”
Lon: 18° 11’ 89”

Särskilt parkeringstillstånd

Under perioden 25 april – 6 september 2017 bygger vi en matematikträdgård utanför entrén. För personer med särskilt parkeringstillstånd hänvisar istället till Etnografiska museets parkering, som ligger mitt emot Tekniska museet.

Parkering för abonnerade bussar

Bussparkering finns vid uppskyltade platser längs med Djurgårdsbrunnsvägen och vid Kaknästornet.

 

Senast uppdaterad 27 april 2017.