Entrén utifrån med vepa som beskriver att vi bygger matematikträdgård

Hitta hit

Tekniska museet ligger på norra Djurgården i Stockholm, inte långt från Kaknästornet. Här hittar du information om hur du tar dig hit och vad det finns för parkeringsmöjligheter.

Entrén utifrån med vepa som beskriver att vi bygger matematikträdgård

Vi bygger en matematikträdgård som öppnar i september.

Enklaste sättet att ta sig till Tekniska museet är med buss 69 eller att promenera från Djurgårdbron längs med Djurgårdsbrunnsviken. Vid högt besökstryck, som till exempel under skollov och ibland på helgerna, är det begränsade parkeringsmöjligheter i området.

Besöksadress

Museivägen 7, Norra Djurgården, Stockholm.

Med buss

Buss 69 från till exempel Centralstationen till hållplats Museiparken. Planera din resa med hjälp av SL:s reseplanerare.

Med bil

Det finns några avgiftsbelagda parkeringsplatser vid museet, direkt till vänster om infarten från Djurgårdsbrunnsvägen och fler vid Sjöhistoriska museet, som ligger innan infarten till Tekniska museet. Båda dessa drivs av parkeringsbolaget Apcoa, http://www.apcoa.se/.

Det finns även några platser till höger om infarten från Djurgårdsbrunnsvägen vid Etnografiska museet och vid stor belastning går det att parkera vid Källhagens värdshus och vid Kaknästornet. Observera att dessa parkeringsplatser drivs av andra parkeringsbolag.

GPS-koordinater

Lat: 59° 33’ 25”
Lon: 18° 11’ 89”

Särskilt parkeringstillstånd

Under perioden 25 april – 6 september 2017 bygger vi en matematikträdgård utanför entrén. För personer med särskilt parkeringstillstånd hänvisar istället till Etnografiska museets parkering, som ligger mitt emot Tekniska museet.

Parkering för abonnerade bussar

Bussparkering finns vid uppskyltade platser längs med Djurgårdsbrunnsvägen och vid Kaknästornet.

 

Senast uppdaterad 29 juni 2017.