Mat och fika

I Tekniska museets restaurang kan du ta en paus för lunch eller fika och ladda batterierna för att utforska vidare. Välkomponerade varmrätter, mumsiga bakverk, drycker för alla smaker och plats för hela familjen.

Flickor äter lunch.

I restaurangen kan du välja bland flera varmrätter och i dagens lunch ingår alltid sallad med färskt bröd. Det finns också matiga smörgåsar, smaskiga bakverk och glass. Sommartid är vår lummiga uteservering öppen.

I restaurangen finns det mikrovågsugn att värma barnmat i (som du antingen har med dig eller köper i restaurangen).

Lunch serveras klockan 11–15 på vardagar och klockan 11–16 på helger. Menyn byts två gånger i veckan, men till barnen finns alltid:

  • Pannkakor med grädde och sylt
  • Spaghetti med köttfärssås
  • Valfri halv portion från vanliga menyn.

Inne i MegaMind finns det också ett café med enklare utbud och som är öppet fredag–söndag. Under skollov är caféet öppet alla dagar.

Ny restaurang öppnar 2017

I höst öppnar vi en ny restaurang med ett helt nytt koncept. Nu kan du vara med och påverka vad vi ska servera i den nya restaurangen. Klicka på länken för att svara på några snabba frågor.

Matsäck

Inne på Tekniska museet finns ett matsäcksrum där du kan äta din matsäck. Det finns också bord och stolar utanför entrén som du kan använda när vädret tillåter.

Senast uppdaterad 21 februari 2017.