familj sitter ner i Tekniska familj och äter lunch tillsammans
Mysiga kryp-in i restaurangen

Mat och fika

I Tekniskas restaurang står hållbarhet, innovation och framtid i fokus. Tillsammans arbetar vi mot en grönare och mer hållbar framtid.

Restaurangen tar endast emot kortbetalning. Det går inte att förboka bord. I restaurangen serveras barnvänlig och kravmärkt mat som lagas med omsorg. Alla våra rätter erbjuds i halv- eller helportion.

Öppettider

  • Restaurangen har öppet alla dagar  kl. 11.00 – 16.00 och under lov 11.00 – 19.00.
  • Bistron/Kaféet i Trähallen har öppet alla dagar 10.00 – 22.00.

Avvikande öppettider

Trähallen kommer vara stängt under period då vi förbereder öppningen av vår nya upplevelse Skogen. När Trähallen har stängt har restaurangen öppet till 22.00. Datum Trähallen påverkas är följande:

  • 24 april kl. 18.00 – 22.00.

Trähallen

Person i en trähall som står i ett cafe och betalar

I Trähallen hittar du vårt kafé för snacks och fika men även enklare rätter som soppa och goda mackor.

Innovationslust för en hållbar framtid

Tekniskas restaurang knyter an, precis som verksamheten, till 6 av FN:s globala mål. De tre mål som restaurangen gör mest påverkan är mål 8 – anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt, mål 12 – hållbar produktion och konsumtion och mål 13 – bekämpa klimatförändringarna.

Restaurangen jobbar även med att minimera matsvinnet och inspirera besökare till att göra grönare och mer klimatmedvetna val genom att följa WWF:s matguider och välja råvaror med omsorg. Vi prioriterar råvaror som WWF godkänt för att främja biologisk mångfald, värna om djuren och minska vår miljöpåverkan. Vi är självklart KRAV märkta och har ambitionen att komma upp på en högre nivå.

mål 13 bekäma klimatförändringarna mål 8 anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt mål 12 hållbar konsumtion och produktion

Grön växt som hänger från tekniskas restaurangs tak.

Företag och konferensgäster

Vi har en helt ny event- och restaurangmiljö att inspireras i. Bland vertikala växtväggar, föremål som fått nytt liv och en akustik som får högsta betyg har du alla förutsättningar för ett lyckat event.

Läs mer om event

Ljust och fräscht matsäcksrum med spännande föremål

Matsäck och snacks

Koppla av och fyll på med lite energi i vårt matsäcksrum. I våra varuautomater, hittar du dryck och snacks och i butiken finns det även glass och godis.

Du är välkommen till matsäcksrummet i mån av plats.

Senast uppdaterad 17 april 2024.