Mat och fika

Vi bygger ny restaurang som invigs den 7 oktober – det blir ett helt nytt restaurangkoncept med nytt utbud och rogivande miljö i samarbete med krögaren Pontus Frithiof och Nordrest.

När stjärnkrögaren Pontus Frithiof flyttar in i Tekniska museets nybyggda restaurang presenteras också ett nytt matkoncept för hela familjen, i en lekfull och färgsprakande miljö. Dessutom kommer många nyskapande lösningar att inspirera till innovation och klimatsmarta val. Vår interaktiva återvinningsstation blir glad när du sorterat dina rester rätt och berättar om din Co2-påverkan. Du kan till och med ta med dig kompost hem från vår mullmaskin!

Tillfällig restaurang 29/4–30/9

Under byggperioden erbjuder vi en tillfällig restaurang på museets gård där serveringen är i ett tält (uppvärmt vid kallare väder). Här serveras lunch och fika.

I våra varuautomater, bland annat i MegaMind, hittar du dryck och snacks och i butiken finns det även glass.

Matsäck

Inne på Tekniska museet finns ett matsäcksrum där du kan äta din matsäck. Det finns också bord och stolar utanför entrén som du kan använda när vädret tillåter.

Företag och konferensgäster

Vi skapar en helt ny event- och restaurangmiljö som öppnar i höst. Självklart tar vi hand om er på bästa sätt även under byggtiden.

Senast uppdaterad 20 september 2017.