En del av restaurangen med en hängande glaskruka med växter i förgrunden
Fantasifulla tapeter i bakgrunden och barbord med stolar
Barn i kockmössor och -rockar i restaurangen

Mat och fika

Tekniska by Pontus är museets nya restaurang som drivs av stjärnkrögaren Pontus Frithiof tillsammans med Nordrest.

I vår nybyggda restaurang presenterar krögaren Pontus Fritiof och medarbetare ett nytt matkoncept för hela familjen, i en lekfull och färgsprakande miljö. Ett caféutbud med fikabröd, smörgåsar och brain food finns under hela öppettiden. Tekniska by Pontus har samma öppettider som museet i övrigt. Lunch serveras dagligen klockan 11–14.30.

När du har mumsat i dig din mat och sorterar din disk – lämna dina rester i återvinningsstationen och passa på att hälsa på pixelfiguren Långben (som inte är riktigt nöjd om det finns mat kvar på tallriken).

Allt ditt skräp som är nedbrytningsbart matar vi vår mullmaskin med. På 48 timmar förvandlas det till näringsrik mull – som du kan ta med dig hem.

Fikabröd med rawfood-bollar, bullar, muffins och energirika bars

Njut av en fikastund med nybakat, raw food och smörgåsar.

Snacks

I våra varuautomater, bland annat i MegaMind, hittar du dryck och snacks och i butiken finns det även glass.

Matsäck

Inne på Tekniska museet finns ett matsäcksrum där du kan äta din matsäck.

Företag och konferensgäster

Vi har en helt ny event- och restaurangmiljö att inspireras i. Bland vertikala växtväggar, föremål som fått nytt liv och en akustik som får högsta betyg har du alla förutsättningar för ett lyckat event.

Samarbetspartner

I restaurangen kan du bland annat se hur mycket energi och vatten som går åt varje dag tack vare vår hållbarhetspartner E.ON.

Eons logotyp

Senast uppdaterad 16 november 2017.