Färgglad restaurangmiljö med växter, barn och vuxna

Mat och fika

Vi bygger ny restaurang, som öppnar i september – ett helt nytt koncept tillsammans med Modis restauranger i samarbete med Pontus.

Den nya restaurangen utformas av Lomar Arkitekter. Det blir en färgglad, lekfull och rogivande miljö, med olika typer av sittningar. Det nya matkonceptet arbetas fram av Modis restauranger i samarbete med Pontus och temat är hållbarhet och innovation.

Tillfällig restaurang 29/4–6/9

Under byggperioden erbjuder vi en tillfällig restaurang på museets gård där serveringen är i ett tält (uppvärmt vid kallare väder). Här serveras lunch och fika.

Café

Inne i MegaMind finns det också ett café med enklare utbud och som är öppet fredag–söndag, övriga tider kan du köpa varma drycker i en dryckesmaskin. Under skollov är caféet öppet alla dagar.

Matsäck

Inne på Tekniska museet finns ett matsäcksrum där du kan äta din matsäck. Det finns också bord och stolar utanför entrén som du kan använda när vädret tillåter.

Företag och konferensgäster

Vi skapar en helt ny event- och restaurangmiljö som öppnar i höst. Självklart tar vi hand om er på bästa sätt även under byggtiden.

Senast uppdaterad 4 maj 2017.