Aktiviteter för event, konferens och after work

Välkommen till en mötesarena som andas innovation och kreativitet, där möjligheterna är många, den hållbara maten en upplevelse och aktiviteterna unika.

Tekniska erbjuder från juni 2021, i samarbete med More Activities, en ny upplevelse på museet! Integrera teambuilding och kunskap.
flygplan, bilar och självkörande buss
Släpp loss ditt teams innovationskraft och kreativitet i en engagerande och resultatinriktad workshop. Vi erbjuder tillsammans med innovationsbyrån Upgreen en helt ny aktivitet som hämtar inspiration från utställningen Zero City - den klimatsmarta staden.
Boka visningar i våra utställningar. Upplev den hållbara staden Zero City, utforska symbiosen mellan människa och maskin eller omsluts av spelvärlden. Vi har även något för dig som på jakt efter ett att uppleva en miljö som andas historia, pompa och ståt.
Två glada kvinnor som skrattar. Ena kvinnan tittar rakt in i kameran med ett brett leende.
Nu erbjuder vi, i samarbete med More Activities, en ny upplevelse på museet. Quiz battle kan bokas som ett tillägg till en konferens eller i anslutning till en AW eller middag i festvåningen eller Eventrummet. Ta teambuilding till nästa nivå!
Vattenhjul byggt av färgglada plastdelar
En rolig aktivitet och workshop för teambuilding är att bygga hållbara konstruktioner med hjälp av ett flexibelt och pedagogiskt material.
Personer går runt bland speglar i olika formationer.
Nu kan du och ditt sällskap abonnera en utställning efter stängning för att utforska, testa och utmana varandra i många av våra interaktiva stationer.
Här får ni en äventyrsupplevelse där ni får testa att programmera Legorobotar så att de utför olika uppdrag. Många skratt utlovas.
Kombinera mötet eller konferensen hos oss på Tekniska med en givande walk & talk i den fina miljön längs vattnet på Djurgården.

Senast uppdaterad 16 januari 2023.