Quiz battle på Tekniska

Ta teambuilding till nästa nivå! Nu erbjuder vi, i samarbete med More Activities, en ny upplevelse på museet. Quiz battle kan bokas som ett tillägg till en konferens eller i anslutning till en AW eller middag i festvåningen/Eventrummet

Quiz Battle är en skräddarsydd aktivitet för Tekniska museets utställningar. Fördjupa er i den utställning som intresserar er allra mest och testa sedan era nya kunskaper i ett interaktivt quiz!

Valbara utställningar är:

Zero City

Gruvan

Hyper Human

Play Beyond Play

Ta teambuilding till nästa nivå där gruppen delas in i lag som sedan tävlar mot varandra i ett klurigt, nytänkande quiz.

Aktiviteten är uppdelad i två moment

Vi startar med en genomgång av aktiviteten tillsammans med en aktivitetsguide från More Activities. När lagen förstått upplägget och står i startgroparna startar guiden klockan. Det är då dags för lagen att ta sig ut i utställningen och samla på sig så mycket information som möjligt under 45 minuter. Här gäller det att snabbt komma överens hur man som lag strategiskt ska lägga upp informationsinsamlingen och vilka områden man ska fördjupa sig i.

När 45 minuter har gått samlas vi igen och Quizet drar igång! Här testas lagen inte bara på sina nya kunskaper utan även sin förmåga att samarbeta och lyssna på varandra. Ett gott samarbete är snabbaste vägen till vinst och efter en timmas quiz har vi ett vinnande lag med stora leenden och en medalj runt halsen!

Vid detta upplägg tar aktiviteten totalt 2 h från att vi möts tills dess att vi korat vinnarna. Aktiviteten är bokningsbar endast som ett tillägg till en konferens, eller i samband med en AW eller en middag i festvåningen eller Eventrummet där Quizet blir en del av kvällen!

Kontakta eventbokning@tekniskamuseet.se för mer information.

Pris och praktisk information

Aktiviteten erbjuds endast på helgfria vardagar, under museets ordinarie öppettider. Minst 10 personer till max 120 personer (för större sällskap kontakta eventbokningen). Aktiviteten är bokningsbar endast som ett tillägg till en konferens, eller i samband med en AW alternativt middag som är bokad i festvåningen/Eventrummet

Tidsåtgång: 120 min
Pris: 345 kr + moms per person, startavgift tillkommer*.

*För aktiviteten tillkommer en startavgift som baseras på gruppens storlek:

10 – 19 personer 2 500 kr + moms
20 – 49 personer 3 500 kr + moms
50 personer eller flera 4 500 kr + moms

Eventuellt tillkommande kostnad för tekniker och lokal, beroende på i vilket sammanhang aktiviteten bokas.

Bokningsvillkor för Quiz Battle på Tekniska:

  • Kostnadsfri avbokning av aktiviteten fram till 30 dagar före utsatt datum.
  • Avbokningsavgift motsvarande 100% av kostnaden 29 – 0 dagar före utsatt datum.
  • Fram till 10 dagar innan får kunden justera antalet deltagare utan kostnad med upp till 10% av bokningsvärdet för aktiviteten, därefter är det 100% betalning vid justering. Om kunden ökar på antalet deltagare senare än 10 dagar innan, kan More Activities inte garantera att de tillkommande deltagarna får vara med.

För övriga boknings- och betalningsvillkor läs här.

Senast uppdaterad 1 juni 2022.