Jobba hos oss

Tekniska museet är en spännande arbetsplats med många intressanta och utvecklande arbetsuppgifter. Här hittar du information om lediga tjänster och hur du gör om du vill praktisera hos oss.

Lediga tjänster

En resa inuti människokroppen i 3D
Som Tech Lead kommer du ha ansvar att leda och kvalitetssäkra den tekniska utvecklingen samt vara drivande i förverkligandet av koncept, innehåll och upplevelser på Stiftelsen Tekniska museet.
Är du strukturerad, målfokuserad och förstår hur man når människor och får kommunikationen att leda till konvertering? Då är rollen som marknadsförare och projektledare jobbet för dig.
Brinner du för kundservice och vill hela tiden förbättra upplevelsen för besökaren? Då är du en given Teamleader.
Du kommer att arbeta i ett väl sammansvetsat team under vår restaurangchef som har det övergripande ansvaret för matsalen.

Om Tekniska museet

På Tekniska museet arbetar ett 60-tal tillsvidareanställda personer. Bland museets medarbetare finns många olika kompetenser som intendenter, pedagoger, projektledare, IT-tekniker, arkivarier, ekonomer, fotografer, kommunikatörer med flera. Vi anlitar också konsulter för tillfälliga uppdrag.

Kontakt och mer information: Dan Jacobsson

Prao och praktik

Vi har tyvärr inga fler prao- eller praktikplatser att erbjuda för vårterminen 2023.

Allmänt om prao på Tekniska museet museet.

Under praotiden på tekniska museet kommer praktikanterna att få ta del av museets verksamhet, med fokus på den publika delen. Det innebär att de kommer att få hjälpa till  med arbete i butiken, informationen, rondering i museets utställningar samt med lokalvård. De kommer att vara med och hjälpa till med skolvisningar och med arbetet som hör ihop med det. Dessutom kommer det andra arbetsuppgifter som vi behöver hjälp med. Vi ska tillsammans försöka hitta något som praktikanterna är extra intresserad av.

Så behandlar vi personuppgifter

För att Tekniska museet ska kunna hantera din ansökan som du skickat in, genomföra intervjuer och fatta beslut i ett rekryteringsförfarande måste vi behandla vissa personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår Integritetspolicy.

Senast uppdaterad 30 januari 2023.