Jobba hos oss

Tekniska museet är en spännande arbetsplats med många intressanta och utvecklande arbetsuppgifter. Här hittar du information om lediga tjänster och hur du gör om du vill praktisera hos oss.

Konferenstekniker

Tekniska exteriör

Om du gillar IT/AV-teknik, vill utveckla dig i din roll som tekniker och tycker att det är viktigt att tillsammans leverera ett bra resultat, då kommer du passa in hos oss.

Läs mer om tjänsten här!

Teamledare

Är du en naturlig ledare och har erfarenhet av att jobba med service? Är du flexibel, trivs med varierande arbetsuppgifter och föredrar att jobba på kvällar och helger? Då skulle du kunna bli teamledare för kvällar och helger.

Läs mer om tjänsten här!

Spontanansökan

Vi får lite då och då möjlighet och behov av att ta in fler duktiga medarbetare. Verkar någon av nedanstående rollerna perfekt för dig? Skicka gärna en spontanansökan till rekrytering_mottagandet@tekniskamuseet.se

Om Tekniska museet

På Tekniska museet arbetar ett 60-tal tillsvidareanställda personer. Bland museets medarbetare finns många olika kompetenser som intendenter, pedagoger, projektledare, IT-tekniker, arkivarier, ekonomer, fotografer, kommunikatörer med flera. Vi anlitar också konsulter för tillfälliga uppdrag.

Kontakt och mer information: Dan Jacobsson

Prao och praktik

På grund av Coronaläget har vi just nu mycket begränsad möjlighet att ta emot praktikanter och praoelever.

Så behandlar vi personuppgifter

För att Tekniska museet ska kunna hantera din ansökan som du skickat in, genomföra intervjuer och fatta beslut i ett rekryteringsförfarande måste vi behandla vissa personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår Integritetspolicy.

Senast uppdaterad 15 september 2021.