Jobba hos oss

Tekniska museet är en spännande arbetsplats med många intressanta och utvecklande arbetsuppgifter. Här hittar du information om lediga tjänster och hur du gör om du vill praktisera hos oss.

Spontanansökan

Vi får lite då och då möjlighet och behov av att ta in fler duktiga medarbetare. Verkar någon av nedanstående rollerna perfekt för dig? Skicka gärna en spontanansökan till rekrytering_mottagandet@tekniskamuseet.se

Explainers

Två personer gör experiment på scen.

Är du utåtriktad, älskar att stå i centrum och tycker om att tala inför folk? Är du flexibel och söker ett kreativt arbete förlagt på kvällar och helger? Då kan du vara en av våra nya explainers.

Teamledare

Entrén i Tekniska museet vid informationsdisken.

Är du en naturlig ledare och har erfarenhet av att jobba med service? Är du flexibel, trivs med varierande arbetsuppgifter och föredrar att jobba på kvällar och helger? Då skulle du kunna bli teamledare för kvällar och helger.

Kassa- och kundservicemedarbetare

Två medarbetare välkomnar i entrékassorna

Brinner du för att erbjuda dina kunder en excellent service? Vill du kombinera ditt nuvarande jobb/ studier med extrajobb på kvällar och helger? Då skulle denna roll kunna passa dig.

Om Tekniska museet

På Tekniska museet arbetar ett 60-tal tillsvidareanställda personer. Bland museets medarbetare finns många olika kompetenser som intendenter, pedagoger, projektledare, IT-tekniker, arkivarier, ekonomer, fotografer, kommunikatörer med flera. Vi anlitar också konsulter för tillfälliga uppdrag.

Kontakt och mer information: Dan Jacobsson

Prao och praktik

På grund av Coronaläget har vi just nu mycket begränsad möjlighet att ta emot praktikanter och praoelever.

Så behandlar vi personuppgifter

För att Tekniska museet ska kunna hantera din ansökan som du skickat in, genomföra intervjuer och fatta beslut i ett rekryteringsförfarande måste vi behandla vissa personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår Integritetspolicy.

Senast uppdaterad 22 april 2021.