Jobba hos oss

Tekniska museet är en spännande arbetsplats med många intressanta och utvecklande arbetsuppgifter. Här hittar du information om lediga tjänster och hur du gör om du vill praktisera hos oss.

Lediga jobb

Explainers

Två personer gör experiment på scen.

Är du utåtriktad, älskar att stå i centrum och tycker om att tala inför folk? Är du flexibel och söker ett kreativt arbete förlagt på kvällar och helger? Då kan du vara en av våra nya explainers.

Läs mer och sök jobbet hos Student Consulting

Teamledare

Entrén i Tekniska museet vid informationsdisken.

Är du en naturlig ledare och har erfarenhet av att jobba med service? Är du flexibel, trivs med varierande arbetsuppgifter och föredrar att jobba på kvällar och helger? Just nu söker vi en teamledare för kvällar och helger.

Läs mer och sök jobbet hos Student Consulting

Kassa- och kundservicemedarbetare

Två medarbetare välkomnar i entrékassorna

Brinner du för att erbjuda dina kunder en excellent service? Vill du kombinera ditt nuvarande jobb/ studier med extrajobb på kvällar och helger? Då har vi en tjänst som skulle passa dig!

Läs mer och sök jobbet hos Student Consulting

Pedagoger till Maker Tour

Tycker du att teknisk och digital kompetens är en demokratisk rättighet?

Då vill vi ha dig med i vår mobila verksamhet – Maker Tour, ett unikt skol- och integrationsprojekt som vänder sig till mellanstadieskolor i utsatta områden i Stockholm.

Läs mer om tjänsterna här

På Tekniska museet arbetar ett 60-tal tillsvidareanställda personer. Bland museets medarbetare finns många olika kompetenser som intendenter, pedagoger, projektledare, IT-tekniker, arkivarier, ekonomer, fotografer, kommunikatörer med flera. Vi anlitar också konsulter för tillfälliga uppdrag.

Kontakt och mer information: Dan Jacobsson

Prao och praktik

På grund av Coronaläget har vi just nu mycket begränsad möjlighet att ta emot praktikanter och praoelever.

Så behandlar vi personuppgifter

För att Tekniska museet ska kunna hantera din ansökan som du skickat in, genomföra intervjuer och fatta beslut i ett rekryteringsförfarande måste vi behandla vissa personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår Integritetspolicy.

Senast uppdaterad 13 november 2020.