Jobba hos oss

Tekniska museet är en spännande arbetsplats med många intressanta och utvecklande arbetsuppgifter. Här hittar du information om lediga tjänster och hur du gör om du vill praktisera hos oss.

Utställningsmiljön med en industrirobot i fokus

Lediga jobb

Tekniska museet har tyvärr inte möjlighet att rekrytera timanställd personal inför sommaren på grund av läget med coronapandemin, då merparten av medarbetarna är uttagna till korttidsarbete.

På Tekniska museet arbetar ett 60-tal tillsvidareanställda personer. Bland museets medarbetare finns många olika kompetenser som intendenter, pedagoger, projektledare, IT-tekniker, arkivarier, ekonomer, fotografer, kommunikatörer med flera. Vi anlitar också konsulter för tillfälliga uppdrag.

Kontakt och mer information: Dan Jacobsson

Prao och praktik

Vi tar gärna emot praktikanter och praoelever från grundskolan, gymnasiet och högskolan. Beskriv kortfattat i ett mejl vem du är och varför du vill komma till Tekniska museet, så att vi kan planera ett upplägg som passar både dig och oss.

Kontakt och mer information: Mia Friberg

Så behandlar vi personuppgifter

För att Tekniska museet ska kunna hantera din ansökan som du skickat in, genomföra intervjuer och fatta beslut i ett rekryteringsförfarande måste vi behandla vissa personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår Integritetspolicy.

Senast uppdaterad 2 juli 2020.