No description found for the image tekniskas-butik-1600x600

Butik och webshop

I Tekniska museets populära butik hittar du spännande och unika paket för så väl liten som stor. Hos oss blandas robotar, experiment, kluriga spel och pedagogiska material med intressanta böcker och annorlunda design.

Om våra produkter

Vi vill jobba nära våra leverantörer för att säkerställa våra produkter kvalitet och ursprung. Vi prioriterar och värdesätter företag som jobbar för en så liten negativ påverkan som möjligt på miljön och jobbar för att alla i deras produktion ska ha bra arbetsvillkor samt att företagen följer EU:s lagar och bestämmelser vad gäller produktsäkerhet och kemikalieanvändning.

Webshop

Vi håller på att bygga om vår webbshop och har därför stängt den under sommaren. Vår fysiska butik i museet är självklart öppen som vanligt 10.00-22.00 alla dagar.

Vi har laddat med sommarpresenter till dig själv eller någon du tycker om. Du kan bland annat köpa ett färdigt experimentkit och testa skjuta vattenraketer hemma. Om du vill testa att bygga en vattenraket har vi dessutom vår raketverkstad öppen under regniga dagar hela sommaren!

Senast uppdaterad 13 juni 2024.