No description found for the image hjarna-hyper-human-1600x600

Teckna skolavtal för elever och pedagoger

Nu kan du teckna skolavtal med Tekniska museet och få tillgång till vårt attraktiva lojalitetsprogram för elever och lärare.

Med ett skolavtal får du tillgång till våra skolprogram och lärarfortbildningar. Oavsett om du representerar en mindre friskola eller är huvudman för en stor koncern eller kommun så har vi lösningen – vi anpassar avtalet efter de behov just din verksamhet har.

Vi har expertisen och kunskapen att kunna vara det komplement till undervisningen som du saknar. Vi anpassar ditt avtal för att din klass/skola ska uppnå läroplanens mål och erbjuder spännande ämnen och upplevelser.

Skicka din intresseanmälan redan idag – fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig inom kort.

Skolavtal

  • Är det någonting mer vi bör känna till?
    För att ta emot din förfrågan måste vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen i vår integritetspolicy. Samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter?
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Helt i linje med nya direktiven om digital kompetens

Du har väl inte missat att regeringen har beslutat om förtydliganden i läroplanerna för att stärka elevernas digitala kompetens? Förändringen innebär bland annat att elever ska kunna lösa problem och omsätta idéer i handling på ett kreativt sätt med användning av digital teknik och att programmering ska införas som ett tydligt inslag i flera olika ämnen.

Utifrån de nya direktiven har vi satt ihop ett paket för din skola som innebär just programmering, problemlösning och källkritik i en innovativ science center-miljö på Tekniska museet – som boostar upptäckarglädjen hos både elever och lärare.

Lärarfortbildning i programmering
Workshops i programmering för elever
Workshop i medieproduktion och källkritik för elever

Maria Olsson

Maria Olsson

Chef Lärande

+46 8 450 56 17

Mejla

Senast uppdaterad 21 februari 2024.