Rollspelskvällar

Slay Beyond Slay Club

Postapokalyptiska världar, underjordens mörka tunnlar och alviska riddare är bara några av de fantasirika platserna du kan utforska i Tekniskas nya rollspelsklubb Slay Beyond Slay Club.

tjej med utsräckta händer står framför filmposters med rymdtema

Om klubben

Tillsammans med professionella nörden Gabrielle de Bourg har Tekniska skapat sin första rollspelsklubb. Vi träffas en gång i månaden och kör tillsammans kampanjspel, drop-in, kvällar med specialteman och nördar oss in i en värld där endast fantasin kan sätta gränser. Det kommer även finnas möjlighet att ta med spel eller att låna spel i vår bar.

Välkommen till en klubb skapad av och tillägnad till alla spelnördar!

Närbild på rosa tärningar

Temakvällar

Varje träff präglas av ett särskilt tema, inbjudna gäster och spel som följer kvällens tema. Komande teman och tillfällen:

  • 8 februari tema arkitektur, AI
  • 30 maj tema Skog
  • 3 oktober tema Skräck
  • 28 november – tema ”HEMLIGT” (släpps senare…)

Kommande spelkväll

Eldsprutande drake ramar in logotypen för Tekniskas rollspelsklubb, Slay Beyond Slay.
Spel
18+

Rollspelskvällar på Tekniska

2024-05-30

Tekniskas nya rollspelsklubb för alla som är nyfikna och saknar en plats att hänga på i Stockholm mellan de större rollspelskonventen.

Läs mer

Sugen på att spelleda?

Nordiskt väsen kikar upp över vattenytan.

Äventyr som passar för alla

Vi ser gärna äventyr som är runt 2 timmar, eller ännu kortare. Men är det längre går det bra det med. Ha gärna äventyr som är vänliga för nybörjare, men de ska för den delen inte alls vara tråkiga för inbitna spelare.

grön drake som flaxar med sina vingar. Ovanför syns texten drakar och demoner i rött.

För att spelleda behöver du anmäla dig via vårt formulär. Har du frågor kan du mejla till programansvarig Linda Sandberg. Du får en bekräftelse inom 2 vardagar på om du fått ett bord. Antagna spelledare får fri entré. 

Ja, jag vill bli spelledare!

Senast uppdaterad 21 februari 2024.