En del av restaurangen med en hängande glaskruka med växter i förgrunden

Mat och dryck för eventgäster

Vi är stolta och glada över att ha Pontus Frithiof i samarbete med Nordrest som vår krögare. Under ledning av köksmästare Alexander Genberg, serverar den KRAV-certifierade restaurangen spännande menyer till våra konferens- och eventgäster.

Restauranginformation för vanliga besökare hittar du här!

Konceptet för Tekniska by Pontus bygger på framtid, innovation och hållbarhet. Grundtanken är att bara använda förnybara resurser, ta tillvara på hela råvarorna och återanvända avfallet. För att lyckas med detta, krävs kunnig och dedikerad personal som har ett starkt engagemang för uppgiften och ett fokus på att arbeta med innovativa leverantörer. 

Konceptet innebär att vi arbetar med sex olika grundrätter och årstider. Menyerna är baserade på vegetabilier med omsorgsfullt utvalt protein, som kan vara fisk, vegetariskt eller kött (dock inte nötkött). 

Det innebär också att grönsaker hanteras och tillagas så att det mesta tas tillvara. Det lilla som till sist blir kvar läggs i restaurangens mullmaskin eller blir till biobränsle. 

I restaurangen bakar vi vårt eget bröd och väljer endast miljöcertifierade leverantörer. Vi väljer produkter som Rescue, en juice som tillverkas på fallfrukt och läsken Naturfrisk som tillverkas vid ett ekologiskt bryggeri.

På den här sidan beskriver vi färdiga menyer vi tagit fram till våra event- och konferensgäster. Det finns alltid möjlighet att ha en dialog med restaurangen om andra önskemål: tekniska@pontusfrithiof.com