Förhandsboka Wisdome Stockholm

Delad bild som till höger visar en fluga och till vänster visar en astronaut.

Äventyr i omslutande 3D

Wisdome tar dig längre bort, närmare inpå och djupare ned än du någonsin varit. Tack för att du deltog i höstens inspirationskväll. Med din unika rabattkod kan du förhandsboka Wisdome.

Boka din plats

I Wisdome Stockholm förvandlas svåra utmaningar och komplexa sammanhang till hisnande upplevelser, med prisbelönta pedagogiska föreställningar som komplement till klassrumsundervisningen. 

Förhandsboka Wisdome Stockholm

Gör lektionen till ett äventyr! I Wisdome Stockholm blir det svårbegripliga enklare och roligare att förstå. Vi skapar lustfyllt lärande – alltid med direkt koppling till läroplanen. Välj mellan Making Magic, Stort eller liveshowen OpenSpace.

Läs mer om föreställningarna

Deltog du på inspirationskvällen?

Vad kul att du deltog på höstens inspirationskväll för lärare och fick uppleva vetenskap som du aldrig upplevt det förut. Glöm inte att med din unika rabattkod ingår en entrébiljett och en wisdome föreställning. Förhandsbokningen gäller för perioden 28 oktober – 3 december och avser de visningar som visas för allmänheten.

Hisnande upplevelser

Publik som sitter framför en bildprojektor som visar rymden

Stort 3D

Rymden är ofattbart stor. Tack vare vår nyfikenhet och strävan efter kunskap har vi människor drivits till att utforska rymden och lärt oss mer om universum. Det finns fortfarande oerhört mycket kvar att utforska. I domföreställningen STORT beger vi oss i väg på en resa längre ut i rymden än var någon annan människa någonsin varit. Allting vi får se på vår resa är baserat på verkliga data som inhämtats tack vare mänsklighetens tekniska framsteg och många års forskning. Följ med oss på resan, med start i vårt eget solsystem hela vägen ut till Big Bang. 

Boka Stort 3D

Publik som sitter framför en bildprojektor som visar rymden

OpenSpace Live

Vår rymdpilot tar dig och hela klassen på ett äventyr ut från jorden, förbi månen och andra himlakroppar i och utanför vårt solsystem och lär oss mer om människans utforskning av universum. Föreställningen är en liveshow i visualiseringsprogrammet OpenSpace som är utformat för att visualisera hela kända universum och porträttera det pågående arbete som sker för att utforska kosmos. OpenSpace använder senaste realtidsdata och gör utforskningen av kosmos tillgänglig till allmänheten. OpenSpace-projektet är ett samarbete med NASA. 

Boka OpenSpace

Människor i en dome som tittar på en 360-upplevelse

Making magic

I de visuella effekternas magiska värld kan vad som helst hända. Making Magic är berättelsen om hur programkod förvandlas till otroliga äventyr i film och datorspel – och hur de påverkas av naturlagarna som styr den verkliga världen. Följ på en hisnande resa och upptäck hur effekter skapas – från ekvationer till explosioner. 

Boka Making Magic

 

publik som sitter i en dome och tittar på jorden i 3D

Nyhetsbrev

Under slutet av oktober öppnar vi upp bokningar för skola där vi erbjuder skräddarsydda skolupplevelser i Wisdome. Vi kommer ha erbjudande riktade till elever i förskolan ända upp till gymnasiet. Med ett knapptryck bort, ser du till att aldrig missa senaste nytt från oss och säkerställer att du är först med att boka Wisdome Stockholm till din klass.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Senast uppdaterad 27 november 2023.