Köp biljett och årskort

Museet tillfälligt stängt

Museet är stängt tillfälligt from och med fredag 30 oktober med anledning av Covid-19 och Folkhälsomyndighetens skärpta råd i Stockholms län.

Alla som har giltigt årskort eller presentkort, per den 30/10 2020, kommer att få det förlängt motsvarande den tid som Tekniska håller stängt. De som har autogiro kommer att kompenseras nästkommande månad.

Läs mer om nuvarande situationen

Unna dig ett år av upplevelser

Köp årskort!

Futuristiskt ansikte och logotyp

Människa och hund i rymddräkter på Mars

Årskort på Tekniska museet ger dig fri tillgång till våra upplevelser och gäller ett år från dagen du tecknar det. Vad sägs till exempel om ett helt våningsplan med dataspelsupplevelser? Eller vår nya, spännande utställning Hyper Human. Lägg till det internationella vandringsutställningen Moving to Mars, som gör ett exklusivt stopp hos oss.

Dessutom laddar vi med mängder av andra upplevelser för små och stora. Årskort kostar 300 kronor.

Psst, du vet väl att du kan uppgradera din entrébiljett till årskort? Så passa på att uppgradera innan du går hem för dagen.

Läs mer om fördelarna med årskort

Obs! Biljettsajten Viagogo är inte officiell återförsäljare av entrébiljetter till Tekniska museet, observera att de säljer biljetter till ett betydligt högre pris och att vi inte kan garantera biljetternas giltighet.

Senast uppdaterad 14 december 2020.