Köp biljett

Köp din entrébiljett online i lugn och ro. Då går du förbi eventuella köer på museet.

Dina webbiljetter visar du i informationsdisken på museet och du går förbi eventuella köer. Barn 0–6 år har fri entré.

Biljetten ger entré till Hyper Human och Tekniskas övriga utställningar.

Kontrollera den e-postadress du anger för biljettköpet, då biljetterna skickas dit. Glöm inte att välja rätt datum för då biljetten ska gälla.

Årskort gäller som biljett.

Läs om hur vi hanterar läget kring COVID-19

Unna dig ett år av upplevelser

Futuristiskt ansikte och logotyp

Människa och hund i rymddräkter på Mars

Årskort på Tekniska museet ger dig fri tillgång till våra upplevelser och gäller ett år från dagen du tecknar det. Vad sägs till exempel om ett helt våningsplan med dataspelsupplevelser? Eller utställningen Hyper Human, som öppnar 21 mars. Lägg till det internationella vandringsutställningen Moving to Mars, som öppnar 25 december. Dessutom laddar vi med Megahelger, shower, labb och spännande helg- och lovprogram. Årskort kostar 300 kronor eller 25 kronor/månad.

Psst, du vet väl att du kan uppgradera din entrébiljett till årskort? Så passa på att uppgradera innan du går hem för dagen.

Läs mer om fördelarna med årskort

Du kan också köpa presentkort på årskort eller valfritt belopp, som kan användas till entrébiljetter, handla i vår butik, restaurang eller boka kurser.

Obs! Biljettsajten Viagogo är inte officiell återförsäljare av entrébiljetter till Tekniska museet, observera att de säljer biljetter till ett betydligt högre pris och att vi inte kan garantera biljetternas giltighet.

Senast uppdaterad 28 maj 2020.