Köp biljett och årskort

Du kommer alltid in på museet med årskort.

Dagsbiljett köper du på plats

I nuläget kan du enbart köpa biljetter i vår entré. Tekniska är 12 000 kvm stort. Men för att alla ska känna sig trygga släpper vi max in 200 personer per timme.

Årskort och sedan tidigare förköpta biljetter gäller som vanligt, men notera att vi vid högt besökstryck inte alltid kommer kunna garantera att du kan gå förbi kön med förköpt biljett.

Vill du slippa stå i kö vid dåligt väder, kom lite senare på dagen. Just nu kan vi inte erbjuda digitalt förköp då systemet inte stödjer slot-tider.

Barn 0–6 år har fri entré.

Läs mer om hur vi gör ditt besök säkert

Unna dig ett år av upplevelser

Futuristiskt ansikte och logotyp

Människa och hund i rymddräkter på Mars

Årskort på Tekniska museet ger dig fri tillgång till våra upplevelser och gäller ett år från dagen du tecknar det. Vad sägs till exempel om ett helt våningsplan med dataspelsupplevelser? Eller utställningen Hyper Human, som öppnar 21 mars. Lägg till det internationella vandringsutställningen Moving to Mars, som öppnar 25 december. Dessutom laddar vi med Megahelger, shower, labb och spännande helg- och lovprogram. Årskort kostar 300 kronor.

Psst, du vet väl att du kan uppgradera din entrébiljett till årskort? Så passa på att uppgradera innan du går hem för dagen.

Läs mer om fördelarna med årskort

Obs! Biljettsajten Viagogo är inte officiell återförsäljare av entrébiljetter till Tekniska museet, observera att de säljer biljetter till ett betydligt högre pris och att vi inte kan garantera biljetternas giltighet.

Senast uppdaterad 24 juli 2020.