Köp biljett och årskort

Vi har ett nytt biljettsystem på Tekniska museet. Med hjälp av det får vi bättre möjlighet att ha överblick över mängden besökare i museet.

I och med det nya systemet måste alla besökare, även årskortsmedlemmar, förboka en så kallad tidsslot inför sitt besök. Tidssloten är en halvtimme lång, under vilken man har möjlighet att komma in i entrén.

Ombokningar fungerar inte som de ska i vårt nya biljettsystem, och vi jobbar på att åtgärda det så fort som möjligt. Var därför väldigt noga med att dubbelkolla dina uppgifter när du bokar biljetter, årskort och tidssloter.

Frågor och svar om bokning och biljetter

Här hittar du en sida med vanliga frågor och svar om vårt nya biljettsystem, årskort och hur museet funkar efter öppningen.

Till dig som är årskortsmedlem

Årskorten har börjat gälla igen från och med öppning och har aktiverats automatiskt.
Den tid vi har varit stängda, det vill säga fyra månader, läggs till giltighetstiden på redan inköpta årskort och presentkort.

Läs mer om nuvarande situationen

Unna dig ett år av upplevelser

Människa och hund i rymddräkter på Mars

Världens största grävskopor i ett tyskt dagbrott.

Futuristiskt ansikte och logotyp

Årskort på Tekniska museet ger dig fri tillgång till våra upplevelser och gäller ett år från dagen du tecknar det. Vad sägs till exempel internationella vandringsutställningen Moving to Mars, som gör ett exklusivt stopp hos oss? Eller vår utställning Antropocen som tar oss med till platser som vi alla är ansvariga för men som vi annars sällan ser. Lägg till en omslutande upplevelse från Hyper Human som väcker nyfikenhet, ställer frågor och fascinerar.

Dessutom laddar vi med mängder av andra upplevelser för små och stora. Årskort kostar 300 kronor.

Läs mer om fördelarna med årskort

Obs! Biljettsajten Viagogo är inte officiell återförsäljare av entrébiljetter till Tekniska museet, observera att de säljer biljetter till ett betydligt högre pris och att vi inte kan garantera biljetternas giltighet.

Senast uppdaterad 22 mars 2021.