No description found for the image present-butik-jul-1400x600

Årskortsmedlem

Nu när du har ditt årskort kan du smidigt komma och gå när du önskar till Tekniska. Du behöver inte förboka dit besök utan du skannar din QR-kod vid entrén. Tänk på att om du har ett barn under 7 år så behöver du boka (kostnadsfri) biljett.

Köp kostnadsfri biljett

Länk till årskortet skickas ut både i mejladressen och sms:et till mobilnumret du angav vid köp.

Årskortets giltighetstid kan du se genom att logga in på min sida. På min sida kan du se dina bokningar, avboka eller skriva ut dina biljetter. Du loggar in med din mejl och lösenordet från bekräftelsen till den aktuella bokningen.

Det går också bra att kontakta entrén. 

Vanliga frågor och svar

Här har vi samlat in vanliga frågor och svar. Hittar du inte din fråga kan du mejla till entrén.

Alla frågor och svar

Ett år av upplevelser

Det händer mycket spännande under ett år på Tekniska. Med ditt årskort får du ett år av upplevelser, du har fördelar som fri entré, inbjudningar till VIP-event och rabatterade priser hos vår butik och restaurang.

Den hållbara restaurangen

En del av restaurangen med en hängande glaskruka med växter i förgrunden

I restaurangen äter du gott – med gott samvete. Blir det mot förmodan någonting kvar på tallriken så tar Mullmaskinen hand om resterna och förvandlar dem till näring för nya odlingar. Som årskortsmedlem har du 10 procents rabatt i restaurangen.

Egen matsäck

Ljust och fräscht matsäcksrum med spännande föremål

Skulle det vara fullbokat i restaurangen finns det även möjlighet att ta del av våra serviceytor. Här finns det även toaletter och låsbara skåp, där du kan förvara dina ytterkläder och stora väskor. De nya serviceytorna hittar du direkt till vänster när du kommer in genom entrédörrarna.

Smarta prylar och fina presenter

insidan av butiken

I Tekniska museets välfyllda butik hittar du ett spännande och unikt sortiment. Här blandas experiment, kluriga spel och pedagogiska material med smart och snygg design. Som årskortsmedlem har du 10 procents rabatt i butiken.

Senast uppdaterad 25 juli 2023.