Inspirationskvällar för lärare

Inspirationskvällar på Tekniska museet är ett tillfälle att få inspiration kring ett aktuellt tema, bekanta sig med museet och våra utställningar och samtidigt umgås med kollegor. Vi ordnar inspirationskvällar för lärare vid varje terminsstart.

Många människor minglar i en utställning.

Kommande inspirationskvällar

8 mars 2017

Lärarkväll med inspirerande föreläsning om programmering i skolan
Kom och inspireras och mingla med kollegor och vår NAO-robot. Under kvällen får du lyssna till Richard Duncan som håller en spännande föreläsning om hur han använder sig av programmering i undervisningen. Richard är IKT-pedagog och undervisar och ansvarar för programmeringsprofilen på Skuru skola i Nacka.

Du får även möjlighet att upptäcka vårens nyheter på Tekniska museet som till exempel Winter Games, nya Gruvan och nya installationer i MegaMind. Prova på aktiviteter i Studion, Innovationslabbet och Robotlabbet samt utforska vår Maker Tour-buss. Vi bjuder på mat och dryck under kvällen.

Datum och tid: 8 mars, 17.00-20.00, incheckning från 16.00.

Anmälan: anmäl dig till lärarkvällen här. Begränsat antal platser, anmäl dig senast den 4 mars.

Tidigare inspirationskvällar

31 augusti 2016

Camilla Askebäck Diaz är utbildningskonsult och expert på E-lärande och utsågs till Sveriges bästa lärare 2016. Camilla gästade inspirationskvällen för lärare och delade med sig av sina erfarenheter och bästa tips. Dessutom vann en deltagare ett besök av Tekniska museets Maker Tour.

Håll dig uppdaterad

Tekniska museet ordnar inspirationskvällar för lärare en gång per termin. Prenumerera på våra skolnyhetsbrev så får du information om kommande aktiviteter.

Senast uppdaterad 16 februari 2017.