Många människor minglar i en utställning.
Inspirationskvällar på Tekniska museet är ett tillfälle för dig som lärare att få inspiration kring ett aktuellt tema.

Inspirationskvällar för lärare

Inspirationskvällar på Tekniska museet är ett tillfälle för dig som lärare att få inspiration kring ett aktuellt tema, bekanta dig med museet och våra utställningar och samtidigt umgås med kollegor. Vi ordnar inspirationskvällar för lärare vid varje terminsstart.

Tidigare inspirationskvällar

22 mars 2017

Specialpedagogen Ulrika Jonsson höll föredrag på temat Teknik – för vem?, om hur vi kan tänka när vi bygger in teknikanvändning i skolan. Hon inspirerade kring hur vi skapar en undervisning som möter eleverna i den vardag de lever i, vilka utmaningar specialpedagoger har och hur vi kan få in teknik i skolarbetet så att det stärker lärandet för alla.

8 mars 2017

Richard Duncan höll en spännande föreläsning om hur han använder sig av programmering i undervisningen. Richard är IKT-pedagog och undervisar och ansvarar för programmeringsprofilen på Skuru skola i Nacka.

31 augusti 2016

Camilla Askebäck Diaz är utbildningskonsult och expert på E-lärande och utsågs till Sveriges bästa lärare 2016. Camilla gästade inspirationskvällen för lärare och delade med sig av sina erfarenheter och bästa tips. Dessutom vann en deltagare ett besök av Tekniska museets Maker Tour.

Håll dig uppdaterad

Tekniska museet ordnar inspirationskvällar för lärare en gång per termin. Prenumerera på våra skolnyhetsbrev så får du information om kommande aktiviteter.

Senast uppdaterad 24 mars 2017.