Animerad karaktär som håller i ett svärd och gör sig redo att slås med ett monster gjort av sten.

En våning fylld med spel och nya The Legend of Zelda!

Tillfället har passerat.
Våning 4
Entrebiljett onlinepris 160 kr

Du hittar nya The Legend of Zelda-spelet i utställningen Play Beyond Play – ett paradis för alla spelnördar med allt från arkadspel som Donkey Kong och Pacman till rytmbaserade VR-spel och givetvis nya Zelda!

The Legend of Zelda – Tears of the Kingdom

omslagsbild på en fiktiv värld som visar flytande öar och en alv som sitter och gör sig redo för att hoppa i det tomma intet.

I den här uppföljaren till The Legend of Zelda: Breath of the Wild bestämmer du din egen väg genom Hyrules vidsträckta landskap och de mystiska öarna som flyter ovanför. Kan du tämja kraften i Links nya förmågor för att slå tillbaka mot de illvilliga krafterna som hotar kungariket?  

När: alla dagar
Var: Våning 4
Psst: Vi har uppdaterat med många nya, roliga spel senaste tiden. Goat Simulator 3, Minecraft DungeonsForza Horizon 5 för att nämna några.

Play Beyond Play

inzoomad bild på ett arkadspel som visar pacman

Tusen kvadratmeter vigs åt spelens världar, från omslutande VR-spel till nostalgiska retrospel som Donkey Kong och Pacman. I Play Beyond Play hittar du fantasifulla spelmiljöer, en visuell resa genom spelhistorien, nya experimentella spelinstallationer och exklusivt nu under spellovet – en ny Game Retro hörna. Vi har även uppdaterat vår spelutställning med nya spel som Minecraft DungeonsSplatoon 3 och Forza 5.

När: alla dagar
Var: Våning 4
Psst: Vi har uppdaterat med många nya, roliga spel senaste tiden. Goat Simulator 3, Minecraft DungeonsForza Horizon 5 för att nämna några.

Senast uppdaterad 18 juli 2023.