Liveshow i 3D

Tillsammans med vår rymdpilot tar vi dig och hela familjen på ett äventyr ut från jorden, förbi månen och andra himlakroppar i och utanför vårt solsystem och lär oss mer om människans utforskning av universum.

OpenSpace: Ett interaktivt rymdäventyr

2023-12-11 - 2024-04-21
Tekniska museet, Museivägen 7, Norra Djurgården. Buss 69 till Museiparken

Upplev rymden som aldrig förr! Kliv ombord på rymdfarkosten Wisdome Stockholm, sätt på 3D-glasögonen och gör dig redo för ett äventyr genom Universum med en pilot och en navigatör som bjuder på en stjärnspäckad rymdshow.

Om föreställningen

Föreställningen är en liveshow i visualiseringsprogrammet OpenSpace som är utformat för att visualisera hela kända universum och porträttera det pågående arbete som sker för att utforska kosmos. Vi kan observera planeternas banor, följa satelliter och till och med resa genom tiden. Hela det kända Universum är kartlagt och redo att utforskas! OpenSpace använder senaste realtidsdata och gör utforskningen av kosmos tillgänglig till allmänheten. OpenSpace-projektet är ett samarbete med NASA.

Längd: 30 min
Språk: Svenska

För att fullt förstå innehållet rekommenderar vi föreställningarna från 7 år. Alla behöver boka en biljett som kostar 100 kr. Barn under 4 år får ej vistas i domen.

För dig som rullar

I domen finns det två rullstolsplatser du kan boka.

Senast uppdaterad 23 februari 2024.