barn som skrattar medan hon tittar genom vr-glasögon

Tekniska söker kursledare

Vill du ha en spännande utmaning och inspirera barn och unga som drömmer om en karriär i spelbranschen? Då ska du söka rollen som kursledare på Tekniska museet!

Arbetsuppgifter och kvalifikationer

Vi söker nu kursledare med kunskap av blockprogrammering, gärna Scratch. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat med barn och ungdomar tidigare och du får gärna vara pedagogiskt lagd. Vi har ett färdigt kursupplägg för Koda och skapa. Vi finns med och stöttar samt svarar på frågor och sköter all administration inklusive bokningar. Du står i labbet och undervisar och hjälper barnen att programmera sina första spel.

Du bör vara intresserad av att jobba extra under helger och lov. Kurserna brukar vara mellan kl. 10.00-15.00, helgkurser är under två dagar samt lovkurserna under 2–4 dagar. Åldern på barnen är mellan 8 – 12 år, bakgrundskunskap bland deltagarna är varierande.

Kontaktperson

Vi har löpande urval så hör av dig till oss så snart som möjligt med din intresseanmälan och några rader om dig själv.

Maria Olsson
Avdelningschef, Lärande
Mejl: rekrytering.mt@tekniskamuseet.se

Så behandlar vi personuppgifter

För att Tekniska museet ska kunna hantera din ansökan som du skickat in, genomföra intervjuer och fatta beslut i ett rekryteringsförfarande måste vi behandla vissa personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår Integritetspolicy.

Senast uppdaterad 5 juli 2022.