Människor i en dome som tittar på en 360-upplevelse

Domeupplevelse

Gör dig redo att utforska världen i interaktiv, omslutande 3D. Kliv in i domen, luta dig tillbaka och följ med på ett hisnande äventyr. I Wisdome Stockholm tar vi dig längre bort, djupare ned och närmre inpå än du någonsin tidigare varit.

Om Wisdome Stockholm

Wisdome är Tekniska största satsning sen museet öppnade på Djurgården. I den sfäriska domen omsluts du helt av högupplösta 3D-projektioner – hela vägen runtom och ovanför dig. Sex laserprojektorer i 8K-upplösning och ett avancerat 10.1-ljudsystem skapar en upplevelse så verklig att du varken tror ögon eller öron.  Här blir inte bara rymden ett interaktivt äventyr – i Wisdome Stockholm upptäcker du även den senaste forskningen inom mikrokosmos, klimat och digitala superkrafter.

Totalt har domen 100 platser varav två stycken är tillgänglighetsanpassade. Ta ditt event till nästa nivå och boka platser i domen för att omslutas av 3D-projektiooner i 360 grader – runt om och ovanför.

Pris och offert

Fyll i vårt bokningsformulär så återkommer vi till dig med pris och offert.

Skicka bokningsförfrågan

Välj din domeupplevelse:

Delad bild som till höger visar en fluga och till vänster visar en astronaut.
  • Boka platser till en ordinarie domeföreställning.
  • Abonnera domen exklusivt för dig och ditt företag. Välj mellan 2 filmföreställningar.
  • Boka domen för OpenSpace. En interaktiv guidad rymdresa med realtidsdata från ESA och NASA.
  • Tillval: Maxa din upplevelse och lägg till tid i domen för att även hålla en egen företagspresentation. Gäller för dig som har abonnerat domen exklusivt.

Varför visualisering?

Vi människor är som gjorda för att ta in information i form av bilder. Hela 70% av våra sinnesceller sitter i näthinnan, och 90% av all information som når hjärnan är visuell. När du ser en bild bearbetar din hjärna enorma datamängder på bara några sekunder. Dessutom har du förstås lättare att minnas bilden än en datatabell. Med bra visualisering kan vi få grepp om enorma avstånd, mikroskopiska mått, händelseförlopp under miljontals år eller på en tusendels sekund.

Skicka en bokningsförfrågan

Fyll i vår bokningsförfrågan så återkommer vi med ett förslag på upplägg och kostnad.

Skicka bokningsförfrågan

Kontakt

Har du frågor om event kan du kontakta Sofi, Annika och Alicia på eventbokning@tekniskamuseet.se eller 08-450 56 73.

Senast uppdaterad 21 februari 2024.