Lokaler

Växtväggen vid ena kortsidan i Eventrummet
Helt nya möjligheter för konferens och event i nya fantasifulla miljöer, krögaren Pontus Fritiof dukar i samarbete med Nordrest upp spännande menyer.
Pontus Frithiof, krögare
Abonnera vår restaurang för middag i en härlig miljö efter ordinarie öppettid. Vår krögare serverar spännande och hållbara menyer till våra eventgäster.
Hörsal eller aula med 180 sittplatser i biosittning
Boka Tekniska museets aula och hörsal med plats för 180 personer i biosittning. Fullt utrustad med senaste tekniken och bekväma stolar.
Tekniska museets studio för bokning av digitala event.
Ta ditt digitala event till vår studio där du kan skapa möten och event digitalt – utan att behöva samla ett stort antal personer fysiskt.
Tekniska museets nyrenoverade, lilla hörsal har plats för 50 personer i biosittning. Lokalen har en gedigen historia då den var museets ursprungliga hörsal.
Konferenslokal
Boka innovationslabbet för konferens och event. Med sin ljusa miljö och flexibla möjligheter för möblering är det ett av våra mest omtyckta konferensrum.

Lokal i funkisstil

Våra uppskattade serviceytor går i fin funkisstil. Efter ordinarie öppettid kan du abonnera denna yta för event, som mingel/AW för 50–150 personer eller en sittande middag för upp till ca 90 personer.

Gör en bokningsförfrågan

Senast uppdaterad 2 mars 2022.