Tekniska museets butik.

Vi söker Kundservice/sälj

Vi söker Kundservice/sälj som vill vara en delaktig i vår satsning på kvällsupplevelsen och brinner för kundservice och försäljning.

I arbetsuppgifterna ingår att ge den bästa servicen till våra besökare och vara verksamhetens ansikte utåt. Du ansvarar för att ta emot besökare, skolor och turister. Du sköter även museets kassasystem och behöver därför ha god förkunskap. I rollen ingår att agera enligt rutiner vid akuta händelser så som utrymning, första hjälpen eller vid skdegörelse.

Din bakgrund och personlighet

Du som söker brinner för kundservice och har god förmåga att omhänderta kundens behov men också bemöta klagomål på ett bra sätt. Du drivs av försäljning och förstår att varje möte med kunden är en chans att visa Tekniska museets utbud och service. Att ha många bollar i luften är inget nytt för dig. Du trivs i en miljö där det är högt tempo och känner dig trygg med att hantera köer och önskemål från kunderna.

Dina kvalifikationer

Baskrav

  • Du  är minst 18 år
  • Du är bekväm att jobba sena kvällar, helger och lov.
  • Du har utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska som svenska, såväl skriftligt som muntligt
  • Du har erfarenhet att jobba med kassahantering och kassasystem.
  • Du har erfarenhet att jobba inom sälj eller servicebranschen sen tidigare.

Meriterande

  • Du har erfarenhet av att hantera pressade situationer och har god förmåga att hantera högt tempo.
  • Har utbildning i första hjälpen eller säkerhetsarbete
  • Har erfarenhet att hantera kundserviceärenden
  • Behärskar ytterligare språk (utöver svenska/engelska).

Om Tekniska

De senaste åren har Tekniska tagit stora kliv in på edutainmentmarknaden där lekfullt lärande är centralt. 2019 hade Tekniska cirka 388 000 besökare, varav mer än hälften är barn och unga. Ett 60-tal heltidsanställda samt ett stort antal timanställda bidrar tillsammans till att erbjuda en fantastisk helhetsupplevelse där målet är att välkomna 500 000 besökare per år. Det ska nås genom högkvalitativa utställningar och programverksamhet, ett kundorienterat förhållningssätt, effektiva processer och god samverkan med finansiärer och partners.  Tekniska är både ett science center och Sveriges största tekniska museum. Här kan barn och vuxna tillsammans utforska och upptäcka hur allting egentligen hänger ihop – en spännande resa från industrins barndom till framtidens storslagna visioner.

Tekniska museets vision är att vara en innovationslust för en hållbar framtid.

Ansök redan idag

Tjänsten inleds med sex månaders provanställning. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Mejla din ansökan och CV till rekrytering_mottagandet@tekniskamuseet.se . Vi intervjuar löpande.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund samt olika funktionsvariationer hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Så behandlar vi personuppgifter

För att Tekniska museet ska kunna hantera din ansökan som du skickat in, genomföra intervjuer och fatta beslut i ett rekryteringsförfarande måste vi behandla vissa personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår Integritetspolicy.

Senast uppdaterad 22 mars 2022.