Ett lag på fyra personer som spelar quiz battle och står i utställningen Hyper Human

Kick-off med Quiz Battle på Tekniska

Kicka igång verksamheten efter sommaren med en energigivande kick-off och ta teambuilding till nästa nivå. Vi erbjuder ett paket som vänder sig till det lite större sällskapet och som inkluderar vår nya aktivitet, som vi erbjuder i samarbete med More Activities, Quiz battle på Tekniska.

Quiz Battle är en skräddarsydd aktivitet för Tekniska museets utställningar. Gruppen delas in i lag som får fördjupa sig i en utställning som intresserar er allra mest och sedan tävla mot varandra med era nya kunskaper i ett interaktivt, klurigt och nytänkande quiz. 

Valbara utställningar är: 

Zero City 

Gruvan 

Hyper Human 

Play Beyond Play 

Aktiviteten är uppdelad i två moment uppstart och informationsinsamling i vald utställning. Följt av moment nummer två som innebär att gruppen samlas i festvåningen/Eventrummet där mat och dryck (som bokas mot en tillkommande kostnad), serveras varvat med tre omgångar med quiz där lagen får testa sina nya kunskaper men även sin förmåga att samarbeta och lyssna på varandra. Gott samarbete är snabbaste vägen till vinst och efter sista omgången quiz har vi ett vinnande lag med stora leenden och en medalj runt halsen! 

Själva aktiviteten tar totalt ca två timmar, men i kombination med ett tillägg av mat och dryck enligt era önskemål (separat offert lämnas på mat och dryck), blir det en helkväll om ca fyra timmar.  

Mat & dryck i tillägg

Olika sällskap har olika önskemål gällande vad för typ av mat och dryck som önskas i samband med sin kick-off. Vi har därför valt att lägga mat och dryck utanför paketet och lämnar en separat offert på detta baserat på dina specifika önskemål för just ert sällskap. Önskar ni en enkel AW-meny eller en mer klassisk 3-rätters middag? Dryckespaket eller en betalbar på plats där var och en själva köper sin dryck. På dryckeslistan finns goda alternativ både med och utan alkohol tex en god fruktjuice från Rescued eller lokalproducerade eco läsken Törst från Värmdö. 

Erbjudandet

Besöket inkl. entré till museet, aktivitet med aktivitetsledare från More Activities samt abonnerad lokal/Eventrummet med befintlig teknik och tekniker mellan kl 17:00 – 22:00. Minimum 45 personer i sällskapet upp till max 100 personer.  

Pris:

45 – 50 personer: 960 kr + moms/person 

51 – 100 personer: 875 kr + moms/person 

All mat och dryck tillkommer. 

Praktisk information

  • Erbjudandet gäller mellan 12 sept och 25 nov 2022, helgfria vardagar med undantag för skollov.  
  • Alla bokningar sker på förfrågan.  
  • Erbjudandet kan endast bokas inom de angivna tiderna, 17:00 – 22:00. 
  • Minimumdebitering för 45 personer tillämpas.   
  • Befintliga möbler och teknik ingår i festvåningen/Eventrummet  
  • För övriga önskemål lämnas offert på begäran och kan innebära tillkommande kostnader, för lokal, personal, teknik, mat och dryck.  

Bokningsregler och betalningsvillkor

  • Särskilda bokningsvillkor gäller för erbjudandet med fri avbokning fram till 30 dagar före utsatt datum.  
  • Fram till 14 dagar innan får kunden justera antalet deltagare utan kostnad med upp till 10% (dock ej lägre än 45 personer som gäller för minimumdebitering), därefter är det 100% betalning vid justering.  

För mer information om gällande boknings- och betalningsvillkor, kan du läsa PDF Konferenspaket, boknings- och betalningsvillkor (235 KB)  

 Om du har några frågor kring erbjudandet eller önskar göra en bokning är du varmt välkommen att kontakta oss på eventbokning@tekniskamuseet.se.  

Boka konferens och event

Boka konferens och event

Sofi, Alicia och Aida.

+46 8 450 56 73

Mejla

Senast uppdaterad 7 juni 2022.