Kombinera möte från Studion med digital visning

Ta ditt digitala event till Tekniska museet för en inramning som andas kreativitet, innovation och hållbarhet. Högaktuella och intressanta utställningar kan bli ett inslag i ditt event genom att ta med dina deltagare på en exklusiv digital visning.

I vår studio kan du skapa möten och event digitalt – utan att behöva samla ett stort antal personer fysiskt. Vi erbjuder en funktionell studio med tillgång till en grundläggande teknik och möblering.

Erbjudande

När du bokar Studion för ett streaming möte eller event och lägger till en digital visning i ditt program, så erbjuder vi dig upp till 70% rabatt.
Detta gäller per personavgiften för en digital visning.

Grundavgift per sällskap, per digital visning är 2 250 kr exkl. moms.
Tillkommande rabatterad per personavgift:

0 – 100 personer: 25 kr exkl. moms/person
101 – 200 personer: 21 kr exkl. moms/person
201 – 300 personer: 16 kr exkl. moms/person
301 eller flera personer: 12 kr exkl. moms/person

Erbjudandet gäller digitala visningar bokade i anslutning till hyra av Studion eller annan lokal/yta på Tekniska för streaming möte/event, för genomförande under gällande ordinarie öppettider mån – fre.

Erbjudandet går att boka in från och med 8 mars 2021 för genomförande under ordinarie öppettid. Om du har några frågor kring detta eller önskar göra en bokning är du varmt välkommen att kontakta oss på eventbokning@tekniskamuseet.se.

Kontakt

Har du frågor om event kan du kontakta Sofi, Annika och Alicia på eventbokning@tekniskamuseet.se eller 08-450 56 73.

Tekniska museets studio för bokning av digitala event.
Ta ditt digitala event till vår studio där du kan skapa möten och event digitalt – utan att behöva samla ett stort antal personer fysiskt.

Senast uppdaterad 24 juli 2023.