Kombinera möte från Studion med digital visning

Tekniska mötesrum studion

Ta ditt digitala event till Tekniska museet för en inramning som andas kreativitet, innovation och hållbarhet. Högaktuella och intressanta utställningar kan bli ett inslag i ditt event genom att ta med dina deltagare på en exklusiv digital visning.

I vår studio kan du skapa möten och event digitalt – utan att behöva samla ett stort antal personer fysiskt. Vi erbjuder en funktionell studio med tillgång till en grundläggande teknik och möblering.

Erbjudande 

När du bokar Studion för ett streaming möte eller event och lägger till en digital visning i ditt program, så erbjuder vi dig upp till 70% rabatt.
Detta gäller per personavgiften för en digital visning.

Grundavgift per sällskap, per digital visning är 2 250 kr exkl. moms.
Tillkommande rabatterad per personavgift:

0 – 100 personer: 25 kr exkl. moms/person 
101 – 200 personer: 21 kr exkl. moms/person 
201 – 300 personer: 16 kr exkl. moms/person 
301 eller flera personer: 12 kr exkl. moms/person 

Erbjudandet gäller digitala visningar bokade i anslutning till hyra av Studion eller annan lokal/yta på Tekniska för streaming möte/event, för genomförande under gällande ordinarie öppettider mån – fre. 

Vi förbehåller oss rätten till anpassningar av erbjudandet på grund av pågående pandemi och i linje med nuvarande och kommande regler och riktlinjer från FHM eller annan myndighet. Erbjudandet går att boka in från och med 8 mars 2021 för genomförande under ordinarie öppettid. Om du har några frågor kring detta eller önskar göra en bokning är du varmt välkommen att kontakta oss på eventbokning@tekniskamuseet.se. 

Senast uppdaterad 9 februari 2021.