Vecka 1
Amerikanskt –Saftig BBQ i klassisk stil
Kött: BBQ ribs, skinny slaw, grillad majs, krämig potatissallad
Veg: BBQ-blomkålsstek, skinny slaw, grillad majs, krämig potatissallad
Varje onsdag i sommar förvandlas Tekniska till en plats för sköna kvällar, god mat och oväntade upplevelser. Välkommen till våra grillkvällar – ett sommarhäng i museiparken där doften av BBQ möter ljudet av musik, kvällssolen färgar byggnaden gyllene och du inte behöver någon entrébiljett för att vara med.
Sommaren i stan behöver inte vara komplicerad. Ta med kollegorna på en afterwork, möt upp vänner för ett avslappnat häng eller kombinera en kväll på museet med god mat under bar himmel. Varje onsdag från 21 maj till 13 augusti tänder vi grillen kl. 16 och serverar veckans tallrik fram till kl. 19. Restaurangen håller öppet till kl. 20.
Det blir musik, uteservering och nya smaker varje vecka – från saftiga amerikanska BBQ-ribs till grekiska spett och asiatiska favoriter. Men det bästa? Du behöver inte köpa entré till museet för att vara med. Grillkvällarna är öppna för alla – kom som du är, stanna så länge du vill, och låt sommaren smaka lite bättre hos oss.
Vid regn tar grillen paus – håll utkik i våra kanaler för uppdateringar.
Grillen tänds: kl. 16
Sista beställning: kl. 19
Restaurangen öppen till kl. 20
Onsdagar 21 maj – 13 augusti
Pris: 195 kr per grilltallrik
Ingen entrébiljett krävs för att komma till vår innergård.
Amerikanskt –Saftig BBQ i klassisk stil
Kött: BBQ ribs, skinny slaw, grillad majs, krämig potatissallad
Veg: BBQ-blomkålsstek, skinny slaw, grillad majs, krämig potatissallad
Sydamerikanskt – Eldiga smaker och gröna toner.
Kött: Grillade lammracks, chimichurri, padrones, rostad potatis
Veg: Grillad grön sparris, chimichurri, padrones, rostad potatis
Grekiskt – Sommar på spett
Kött: Souvlaki-spett, tzatziki, grillad tomat, grekisk potatissallad
Veg: Grönsaksspett, tzatziki, grillad tomat, grillad halloumi, grekisk potatissallad
Asiatisk – umami och hetta i harmoni
Kött: Grillad nattbakad fläsksida, kimchi, sojamajonnäs, glasnudelsallad, sesamfrön
Veg: Grillad tofu, kimchi, sojamajonnäs, glasnudelsallad, sesamfrön
Efter vecka 4 börjar vi om på vecka 1 igen.
Senast uppdaterad 15 maj 2025.