Christer Fuglesangs nya bok Rymdskurkarna

2019-12-07
Lör: kl 13.00-15.00

Tekniska museet, Museivägen 7, Norra Djurgården. Buss 69 till Museiparken

Christer Fuglesang är docent i partikelfysik och den första svenska rymdfararen. Han har en mycket gedigen bakgrund som forskare och har även varit verksam vid CERN under många år. Förutom detta så skriver han barnböcker.

När han besöker Tekniska 7 december får ni följa med syskonen Mariana, Markus och farbror Albert på rymdäventyr igen. Christer läser först en bit ur boken, sen signerar han den för alla som vill i vår butik efteråt. Passa på att ställa en fråga eller ta en selfie.

Rymdskurkarna är astronauten Christer Fuglesangs sjätte bok i serien om Markus, Mariana och farbror Albert.
Syskonen och deras uppfinningsrika farbror kan ni läsa mer om i RymdresanSifferplaneten, Vattenvärlden, Det svarta hålet och Schackjakten.

Program:

13.00: Högläsning med Christer Fuglesang ur sin helt nysläppta bok ”Rymdskurkarna” uppe i Robot Zone.
13.30-15.00: Signering med Christer Fuglesang i Tekniska museets butik. Köp en bok, ta en selfie, ställ en fråga.

Senast uppdaterad 21 november 2019.