Kvällar på Tekniska

Persoer som minglar framför Wisdome Stockholm

Öppet 10 - 22

Upplev museet på ett helt nytt sätt när du väljer att besöka oss på kvällen. Lämna vardagens rutiner och utforska en värld av spel, artificiell intelligens och omslutande 3D-upplevelser i vår fulldome Wisdome Stockholm. Vi har allt du behöver för den ultimata helkvällen i Stockholm.

Visningar varje kväll

digitalt projeciering av människoskelett som visas på en digital skärm
Visning
15+
  • [DJUPDYK]

Guidad visning av Hyper Human

Tillfället har passerat.

Stig in i en värld där gränser suddas ut och mänsklighet möter teknikens framtid. Välkommen på guidad visning av Hyper Human.

Läs mer
En monter inuti träbyggnaden Wisdome Stockholm som visar en modell av wisdome stockholm.
Visning
15+

Introduktionsvisning av Wisdome Stockholm

Tillfället har passerat.

Utforska Wisdome Stockholm, vinnaren av Kasper Salin-priset 2023 i en guidad visning. Avancerad 3D-teknik och spektakulär träarkitektur.

Läs mer
Preshow i Wisdome stockholm.

Arkitekturvisning i Kasper Salin-prisade Trähallen

Följ med på en visning av den banbrytande arkitekturen som nyligen kammade hem arkitekturens finaste utmärkelse, Kasper Salin-priset. Arkitektduon Elding Oscarson bjuder på den häpnadsväckande berättelsen om byggnaden som många trodde var omöjlig att förverkliga.

Läs mer och boka
Tjej med mobilkamera som filmar en fulldome Wisdome Stockholm.

[ DEMOSTAGE ]

Tekniskas DEMOSTAGE är en scen för högskolestudenter, forskare och oetablerade konstnärer att demonstrera sina senaste projekt kring teknik och naturvetenskap.

Upptäck kommande DEMOSTAGE

tjej som trycker på en digital skärm

[ TALBAR ]

Talbar är Tekniska museets nya samtalsscen där vi bjuder in till samtal och debatt om samhällsaktuella frågor som rör teknik, innovation och forskning.

Mer om kommande TALBAR

 

 

loga på skogen med orange texten skogen.

Öppnar 18 maj

Vacker, förtrollande, renande och mystisk. De flesta av oss känner nog något särskilt när vi tänker på skogen. Skogen på Tekniska är en plats för att uppleva, reflektera och bara vara. Samtidigt är det en tankeväckande berättelse som ställer frågor och ger perspektiv på hur vi ska få skogen att räcka till allt som vi vill ha den till.

Upptäck Skogen

Senast uppdaterad 30 april 2024.