Fakta om utställningen Toy Tech 2.0

Vill du hyra vandringsutställningen Toy Tech 2.0? Här hittar du fakta om utställningen.

Yta

100–200 m2.

Marknadsföringsmaterial

Digitalt underlag för vernissagekort och annons medföljer.

Montrar och teknik

Arrangören svarar för bord, stolar och belysning samt material till verkstaden. Vissa stationer kräver eluttag. För övrigt inga särskilda tekniska krav.

Texter

Utställningstexter och instruktioner för byggaktiviteter på svenska och engelska medföljer.

Montering

Arrangören svarar för uppsättningen av utställningen. Beräknad tid 2 – 3 dagar. Tekniska museet bistår med uppsättningen.

Hyreskostnad

Beroende på period. Grundpris för tre månader SEK 60 000.

SEK 10 000 för Ed Sobeys medverkan i uppsättning av utställningen samt utbildning av personal.

I hyreskostnaden ingår utbildning av personal för att sköta verkstaden.

Försäkring

Arrangörer svarar för att utställningen försäkras under visningsperioden till ett värde av SEK 150 000.

Transportkostnad tillkommer.

Uppsättning, utbildning och Nördcafé

I hyreskostnaden för utställningen ingår hjälp med uppsättning och utbildning av personal. I priset ingår också ett Nörd café special, som leds av museets intendent Nils Olander, där vi bjuder in lokala ”makers” att dela med sig av idéer om kreativ skapande.

Information och bokning

För mer information och bokning kontakta Nils Olander:
Tekniska museet, nils.olander[at]tekniskamuseet.se, 08-450 56 80

Tillbaka till utställningssidan Toy Tech 2.0

Senast uppdaterad 8 december 2016.