tjej som står vid disken och tar emot beställning i restaurangen.

Vi söker efter diskare

Vår ambition är att bli en av de mesta hållbara restaurangerna på Djurgården. På ett pedagogiskt och lekfullt sätt jobbar vi med miljöfrågor både i kök och matsal. Vi levererar allt ifrån små konferenser till stora event, daglig lunchservering och toppar med fullt hus på skolloven. Med öppettider både dag- och kväll riktar sig museet till såväl barnfamiljer, skola studenter, allmänbesökare, kvällsbesökare och företag.

Om jobbet

Naturligtvis bygger även vår restaurang på innovation och hållbarhet. Grundtanken är att använda förnybara resurser, ta tillvara på hela råvarorna och återanvända avfallet. För att lyckas med detta, krävs kunnig och dedikerad personal som har ett starkt engagemang för uppgiften och ett fokus på att arbeta med innovativa leverantörer.

Du kommer att arbeta i ett väl sammansvetsat team under vår Köksmästare som har det övergripande ansvaret för köket.

De huvudsakliga uppgifterna är att plocka i och ur diskmaskinen, men även viss handdisk förekommer. Du ska även se till att porslinet från restaurangen och utrustningen från köket diskas undan på löpande band, plocka disk från de olika stationerna i köket, hålla rent och prydligt samt hjälpa till med möblering och städ i restauranglokalen innan och efter en sittning.

Om dig

Som person är du positiv, initiativrik och stresstålig med en utpräglad servicekänsla och är flexibel och bra på att hitta lösningar. Du sätter alltid våra gäster främst, men det är din personlighet som kommer fälla avgörandet. Hos oss är det människorna som gör skillnad, vi letar efter starka karaktärer med sprudlande energi.

Vi vill att du som söker har:

  • Erfarenhet av likande roller, gärna från likvärdiga restauranger.
  • Vana att jobba självständigt och i grupp
  • Du behöver behärska svenska och restaurangengelska, andra språk ser vi som meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningen är på deltid efter överenskommelse och som inleds med en provanställning på sex månader. Tjänstgöring sker enligt schema som innebär tjänstgöring, dagtid/kvällstid och helger.

Tillträde efter överenskommelse.

Löneform: Timlön.

Ansökan och frågor

Ansökan och frågor skickas till restaurang@tekniskamuseet.se

Granskning av inkomna handlingar och urval till intervjuer sker kontinuerligt.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund samt olika funktionsvariationer hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Så behandlar vi personuppgifter

För att Tekniska museet ska kunna hantera din ansökan som du skickat in, genomföra intervjuer och fatta beslut i ett rekryteringsförfarande måste vi behandla vissa personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår Integritetspolicy.

Om Tekniska

tenkiska exteriör

Tekniska museet är en privat stiftelse som med lekfullhet och vetenskapligt djup vill stimulera intresset för tekniken i samhället. Tekniska har ända sedan starten för 99 år sedan haft ett starkt fokus på nuet och framtiden med historien som utgångspunkt. Vi arbetar i nära och omfattande samverkan med vår publik, akademi, näringsliv, skolan och övriga civilsamhället i hela Sverige. Vår vision är att bidra till innovationslust för en hållbar framtid.

Senast uppdaterad 2 maj 2024.