Närbild på träbalkarna och dess böjning i Wisdome

Trähallen

Stig in i en prisbelönad arkitektur i världsklass med ett spåntak täckt av 120 000 bitar av kärnfuru som klär den böljande konstruktionen. Wisdome Stockholm är ingen vanlig byggnad.

En byggnad som tänjer på gränserna

Arkitektkontoret Elding Oscarson har ritat en byggnad som utmanar. Den sätter material och konstruktion på prov och tänjer på gränsen för vad som är möjligt. Det välvda taket med sina långa spännvidder på 48 meter är helt självbärande utan mittpelare, utfört i en så kallad gridshell-teknik med både krökta och vridna balkar som bara återfinns på ett fåtal platser i världen.

Det är en av världens mest komplexa träkonstruktioner som många sett som omöjlig att förverkliga. Den spektakulära byggnaden vann det internationella priserna World in Property Awards och Swedish Design Awards 2023.

Pris och offert

Fyll i vårt bokningsformulär så återkommer vi till dig med pris och offert.

Skicka bokningsförfrågan

Event i Trähallen

Träbyggnad lokal

Lokalen är perfekt för mingel, sittande middagar, presentationer och andra event.  Trähallen tar dina event till en helt ny nivå i en miljö som andas framtid och innovation. I Trähallen finns en fri golvyta på cirka 300 kvm för drygt 200 gäster. Du kan få tillgång till viss befintlig teknik så som ljud, ljus och bild samt scenpodier. 

Träbyggnad, tom lokal, visar wisdomes insida

Befintliga möbler i lokalen består av kafémöbler för ca 40 – 50 personer. Utöver dessa kan vi tillhandahålla ett antal ståbord. För övrig möblering för sittande middagar och presentationer hyrs möbler in utifrån önskemål.  

Skicka en bokningsförfrågan

Fyll i vår bokningsförfrågan så återkommer vi med ett förslag på upplägg och kostnad.

Skicka bokningsförfrågan

Kontakt

Har du frågor om event kan du kontakta Sofi, Annika och Alicia på eventbokning@tekniskamuseet.se eller 08-450 56 73.

Senast uppdaterad 7 mars 2024.