en rund dome som visas i bakgrunden upplyst av lila. Framför finns svarta stolar uppradade.

Wisdome – Stockholms nya upplevelsearena

Gör dig redo att utforska världen i interaktiv, omslutande 3D. Wisdome är Tekniska största satsning sen museet öppnade på Djurgården. Här tar vi dig längre bort, djupare ned och närmre inpå än du någonsin tidigare varit.

En av världens mest komplexa träkonstruktioner

Arkitekturen har redan innan den har färdigställts belönats med World in Property Awards och uppmärksammats av arkitekter, konstruktörer och press långt utanför Sveriges gränser. Wisdome Stockholm är ingen vanlig byggnad. Det är en av världens mest komplexa träkonstruktioner som många sett som omöjlig att förverkliga.

Upptäck världen i omslutande 3D

Wisdome Stockholm är en arena för omslutande 3D-upplevelser, med en spjutspetsteknik inom visualisering som gör det möjligt att ge nya perspektiv på viktiga frågor och gör det komplicerade lättare och roligare att förstå. Här kan du uppleva någon av våra domeföreställningar eller ta företagspresentationer till helt nya nivåer.  

Lokaler

insidan av en gigantisk träbyggnad med inbyggd träkupol.

Trähallen

Stig in i en prisbelönad arkitektur i världsklass med ett spåntak täckt av 120 000 bitar av kärnfuru som klär den böljande konstruktionen. Wisdome Stockholm är ingen vanlig byggnad.

Hyr lokalen Trähallen

No description found for the image wisdome-domen-mane-wow-1024x576

Domen

Ta kollegorna på en spektakulär konferens, en hisnande after work eller inspirerande kick off i domen. Uppleva någon av våra domeföreställningar eller ta företagspresentationer till helt nya nivåer.  

Läs mer och boka domen

Aktiviteter för event, konferens eller after work

Man som sitter i en dome med glasögon

Domeupplevelsen

Kliv in i domen, luta dig tillbaka och följ med på ett hisnande äventyr. I Wisdome Stockholm tar vi dig längre bort, djupare ned och närmre inpå än du någonsin tidigare varit.

Läs och boka domeupplevelse

Senast uppdaterad 20 december 2023.