En del av MegaMind.

MegaMind Funkis – extra tillgängliga onsdagar

MegaMind Funkis är ett nytt tillfälle för skolgrupper med olika funktionsvariationer att besöka science centret. En onsdag varje månad håller vi MegaMind extra öppet så att eleverna i lugn och ro ska kunna utforska och upptäcka hur bra idéer blir till.

MegaMind Funkis är öppet klockan 9–11 en onsdag i månaden och du bokar till ett specialpris. Vi har ett begränsat antal platser för att garantera en trygg miljö, så passa på att boka redan idag.

Funkis hösten 2017

Du kan boka dessa redan nu genom att kontakta skolbokningen; skolbokning@tekniskamuseet.se, eller telefon 08-450 57 00. De är inte bokningsbara genom webbokningen ännu.

  • 30 augusti
  • 27 september
  • 25 oktober
  • 29 november

I en trygg miljö med extra många pedagoger och färre antal besökare finns gott om plats för att leka och experimentera sig fram till nya idéer, innovationer och insikter. Välj mellan olika uppdrag, som eleverna löser med hjälp av stationerna i utställningen, eller testa något av labben Hacka, Packa och Mecka. Här finns alla möjligheter att anpassa både tempo och omfattning efter elevernas behov.

Här kan du läsa mer om och boka de olika labben och uppdragen. Observera att när du bokar Funkis så betalar du bara 500 kronor per uppdrag eller labb plus 50 kronor per elev. Använd bokningslänken nedan för att få specialpriset.

Visa mer

Kontakt och mer information

Maria Olsson

Specialpedagog och projektledare

+46 8 450 56 17

Mejla

Senast uppdaterad 1 juni 2017.