Bild på en anmimerad gestalt

Grundkurs i digital filmproduktion – Blender

2019-11-09 - 2019-11-10
Lör, Sön: kl 09.00-15.00

Tekniska museet, Museivägen 7, Norra Djurgården. Buss 69 till hållplats Museiparken

Ålder 11+ Boka via länk

Är du över 11 år och intresserad av att producera filmer och animera i 3D? Då är denna kurs för dig! Lär dig använda Blender – ett mångsidigt, öppet och helt kostnadsfritt program som har allt som behövs för hemproducerade filmer och kortfilmer så som NextGen, Spring och Tears of Steel. Blender backas och används av företag som Valve, AMD, Google, NASA, Rovio och hittas i över hundra studios på grund av dess tillgänglighet och öppna format.

Under två intensiva dagar får du en introduktion till Blender där du får lära dig att använda programmet för att skapa en kort animation.

Kursen arrangeras i samarbete med Michael Arenander (Taumich Productions) och föreningen KTH 3D Graphics.

15 deltagare.

Ålder 11+.

Boka här

Senast uppdaterad 10 september 2019.