Spelstationer med demospel

Abonnera en utställning

Nu kan du och ditt sällskap abonnera en utställning efter stängning – då kan ni i lugn och ro uppleva och utforska utställningen på egen hand.

När du och ditt sällskap abonnerar en utställning efter stängning, så ni har den exklusivt för er själva. Under upp till två timmar kan ni utforska, testa och utmana varandra i många av våra interaktiva stationer.

Grundavgiften är från 17 000 kr + moms/utställning för upp till 100 personer, därefter tillkommer en avgift per person utöver grundavgiften. Ni har tillgång till utställningen i upp till två timmar mellan klockan 17:00–19:30 (gäller alla dagar utom onsdagar).

Kombinera gärna ett besök i en utställning med en middag i restaurangen eller i Eventrummet, så får ni 10 % rabatt på grundavgiften.

Läs mer om middag i Eventrum och restaurang

Play Beyond Play – 1 000 kvm spelupplevelser

Två personer omsluts av dataspelsprojektioner

Play Beyond Play är Tekniska museets nya dataspelssatsning – en totalupplevelse med spelstationer och fantasifulla spelmiljöer. Vi har skapat en upplevelse där du inte bara kan prova dina favoritspel och utforska spelhistorien, utan också kliva in i och låta dig omslutas av spel. (HoloLens och VR-labb igår inte i grundavgiften.)

Läs mer om Play Beyond Play

MegaMind – nöje för nyfikna

Grön flerformig musikmaskin

Foto: Åke E:son Lindman

Var kommer alla smarta idéer ifrån? I MegaMind utforskar du hur det funkar och hur du kan träna din hjärna att bli ännu påhittigare. Måla med ögonen, styr med tankekraft och forma i luften – här kan du göra saker du inte trodde var möjligt. I MegaMind finns nästan 50 stationer att utforska.

Läs mer om MegaMind

Annika och Kristina i museets restaurang

Kontakt

Har du frågor om event kan du kontakta Annika och Kristina på eventbokning@tekniskamuseet.se eller 08-450 56 73.

Skicka en bokningsförfrågan

Fyll i vår bokningsförfrågan så återkommer vi med ett förslag på upplägg och kostnad.

Skicka bokningsförfrågan

Senast uppdaterad 22 januari 2019.