Växtväggen vid ena kortsidan i Eventrummet

Vår största lokal med flexibla möjligheter till möblering för upp till 250 personer i måltidssittning.

Tekniska museets fasad kvällstid med blå-lila belysning

Stämningsfull fasadbelysning välkomnar vid entrén.

Restaurangen ligger i direkt anslutning till Eventrummet och kan bokas kvällstid.

Konferens och event

Tekniska museets eventkoncept andas kreativitet, innovation och hållbarhet. Här får såväl det storslagna eventet som dagkonferensen ett lyft.

Skicka bokningsförfrågan

Möteslokaler, matupplevelser och aktiviteter

VR-äventyr tillsammans med kollegor
En mötesarena som andas innovation och kreativitet, där möjligheterna är många, den hållbara maten en upplevelse och aktiviteterna unika.
Vi har flera lokaler att erbjuda. Från mindre sällskap till stora event eller konferenser. In och kika och se vilken lokal som lockar.
Rostade spenatblad med löjrom
Konceptet för Tekniskas restaurang bygger på framtid, innovation och hållbarhet. Grundtanken är att bara använda förnybara resurser, ta tillvara på hela råvarorna och återanvända avfallet. 
Ett bord dukat med julgranar, röda servetter och juldekorationer

Årets julbordsupplevelse

Nu är det jul igen och årets julbordsupplevelse på Tekniska är äntligen här. I år fixar vi julbordet med både traditionella måsten och nyskapande rätter. Vad sägs till exempel om vegetariska varianter av sill och gravad lax?

Julbord för stora och små sällskap
Drinkar
Vår, sommar, höst eller vinter. Vi har erbjudande året runt skräddarsydda för dig som letar efter kreativa aktiviteter kombinerat med god mat och dryck.
flygplan, bilar och självkörande buss
Släpp loss ditt teams innovationskraft och kreativitet i en engagerande och resultatinriktad workshop. Vi erbjuder tillsammans med innovationsbyrån Upgreen en helt ny aktivitet som hämtar inspiration från utställningen Zero City - den klimatsmarta staden.
Tekniska museets fasad kvällstid med blå-lila belysning
Genom vårt nyhetsbrev håller vi dig uppdaterad med senaste nyheter, erbjudanden och spännande eventmöjligheter, så får du tips och inspiration till din planering.

Senast uppdaterad 28 oktober 2022.