långbord uppdukat med vit duksbord och vita servetter
Växtväggen vid ena kortsidan i Eventrummet

Vår största lokal med flexibla möjligheter till möblering för upp till 250 personer i måltidssittning.

person som tar upp ett glass fyllt med bubbel

Eventrummet

Med sina 273 kvadratmeter kan Tekniskas största lokal ge såväl det storslagna eventet som dagkonferensen ett lyft. Eventrummet ligger i nära anslutning till restaurangen och lokalen har varsamt renoverade miljöer med spännande design och genomtänkta materialval som binder samman historia och framtid.

Den gamla K-märkta byggnaden från 1881 fungerade ursprungligen som stallbyggnad för Livregementets Dragonkår, vilket träpelarna inne i både restaurangen och Eventrummet bär tydliga spår av. Den ursprungliga pelarstommen är intakt och betonggolvet har behandlats med miljövänliga oljor. Växtväggar filtrerar luften. I taket i Eventrummet hänger lampor av samma modeller som lyste upp Stockholms nattliv för över 100 år sedan – nu med LED-ljus istället för gas. Lokalen ramas in av unika föremål ur våra samlingar.

Om Eventrummet

Eventrummet är Tekniska museets största eventlokal om 273 kvadratmeter. Lokalen är utmärkt för såväl dagkonferenser som kvällsevent och går att möblera för olika konferenssittningar. Till middagsevent dukar vi upp med långbord alternativt sittning för upp till åtta personer per bord vid runda eller fyrkantiga bord. Befintliga stolar och bord till 200 personer kan kompletteras med inhyrda möbler efter behov.

Pris

På förfrågan

Kontakt

Har du frågor om event kan du kontakta Sofi, Annika och Alicia på eventbokning@tekniskamuseet.se eller 08-450 56 73.

Skicka en bokningsförfrågan

Fyll i vår bokningsförfrågan så återkommer vi med ett förslag på upplägg och kostnad.

Skicka bokningsförfrågan

Vi har flera lokaler att erbjuda. Från mindre sällskap till stora event eller konferenser. In och kika och se vilken lokal som lockar.

Senast uppdaterad 4 mars 2024.