Äventyr i omslutande 3D

Delad bild som till höger visar en fluga och till vänster visar en astronaut.

Wisdome Stockholm

Upptäck det nya, upplev det oväntade!

Wisdome tar dig till platser långt bortom vår vardag. Låt oss ta dig med på en hisnande resa där vi utforskar platser långt bortom det vi känner till, närmare inpå än någonsin tidigare och ger dig en djupare insikt i vår fantastiska värld. 

I oktober smygöppnar vi vår nya upplevelse Wisdome Stockholm – en visualiseringsdom med världsledande teknik som omsluter dig helt med 3D-projektioner i 360 grader – runt om och ovanför. Här blir rymden ett interaktivt äventyr där du själv bestämmer vart vi ska resa, och på samma sätt blir det möjligt att upptäcka den senaste forskningen inom mikrokosmos, klimat och digitala superkrafter.  

Som årskortsmedlem kan du förhandsboka

Den 25 september öppnar vi upp möjligheten att förhandsboka Wisdome Stockholm. Välj mellan Stort 3D, Making Magic eller OpenSpace. Du kommer kunna förhandsboka mellan 28 oktober – 3 december. Nedan hittar du mer om våra hisnande upplevelser.

Boka biljett

Hisnande upplevelser

Publik som sitter framför en bildprojektor som visar rymden

STORT 3D – En kosmisk resa genom tid och rum

Rymden är ofattbart stor. Tack vare vår nyfikenhet och strävan efter kunskap har vi människor drivits till att utforska rymden och lärt oss mer om universum. Det finns fortfarande oerhört mycket kvar att utforska. I domföreställningen STORT beger vi oss i väg på en resa längre ut i rymden än var någon annan människa någonsin varit. Allting vi får se på vår resa är baserat på verkliga data som inhämtats tack vare mänsklighetens tekniska framsteg och många års forskning. Följ med oss på resan, med start i vårt eget solsystem hela vägen ut till Big Bang. 

Publik som sitter framför en bildprojektor som visar rymden

OpenSpace LIVE för hela familjen: Ett interaktivt rymdäventyr!

Vår rymdpilot tar dig och hela familjen på ett äventyr ut från jorden, förbi månen och andra himlakroppar i och utanför vårt solsystem och lär oss mer om människans utforskning av universum. Föreställningen är en liveshow i visualiseringsprogrammet OpenSpace som är utformat för att visualisera hela kända universum och porträttera det pågående arbete som sker för att utforska kosmos. OpenSpace använder senaste realtidsdata och gör utforskningen av kosmos tillgänglig till allmänheten. OpenSpace-projektet är ett samarbete med NASA. 

Människor i en dome som tittar på en 360-upplevelse

Making Magic 3D - A Visual Effect Story

I de visuella effekternas magiska värld kan vad som helst hända. Making Magic är berättelsen om hur programkod förvandlas till otroliga äventyr i film och datorspel – och hur de påverkas av naturlagarna som styr den verkliga världen. Följ på en hisnande resa och upptäck hur effekter skapas – från ekvationer till explosioner. 

Man som sitter i en dome med glasögon

Ett år av upplevelser

Utöver att du får möjlighet att boka biljetter till Wisdome innan alla andra får du också ett år fyllt av innovativa lösningar, inblick i hur vår framtid kan se ut, en värld fylld av spel och hisnande upplevelser. Dessutom blir det många roliga aktiviteter och spännande visningar under helger, lov och kvällar. 

Boka biljett till Wisdome som årskortsmedlem 

 

Senast uppdaterad 25 september 2023.