Trygga möten – så hanterar vi Covid-19

Tekniska följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd och riktlinjer för verksamheter. Vi vill att du skall känna dig trygg i samband med ditt möte/event hos oss. Vi har stora ytor om totalt 12 000 kvm för våra besökare att sprida ut sig på. 

Utifrån förutsättningarna för varje enskilt möte eller event föreslår vi lämpliga och trygga lösningar i val av lokal och ytor som skall användas. Vi säkerställer avstånd med hjälp av möblering, information och hänvisningar. Vi erbjuder generös tillgång till handsprit. Hantering och servering av mat och dryck anpassas efter corona-situationen.

Digitala lösningar 

Vill ni kombinera ett fysiskt möte med digitala lösningar så har vi samarbetspartners som utifrån dina specifika behov kan tillhandahålla den extra teknik och kompetens som krävs för ett lyckat genomförande.  

Citynära och naturskönt

Vårt läge på vackra Djurgården inbjuder till walk & talk-inslag i programmet, så att deltagarna enkelt kan få möjlighet till härlig utomhusmiljö. Vill ni ha en organiserad utomhusaktivitet så kan vi tillhandahålla det tillsammans med vår samarbetspartner.  

Lägg in walk & talk i ditt program

Läs mer om hur ni kan hålla delar av ert möte eller event utomhus hos oss.

Walk & talk vid Tekniska

Riktlinjer och regler för event-besökare

Här nedanför finner ni de regler och riktlinjer som gäller för verksamheter som bokar event hos oss på Tekniska museet under Corona-pandemin.

Läs dem för att ta reda på vad som gäller före och under ditt besök hos oss.

Tillsammans kan vi undvika smittspridning.

Feedback

”Jag vill tacka för en mycket bra dag hos er. För vår grupp på 10 personer var storleken på lokalerna, bordens placering och tillgång till vatten och handsprit uppdukat på mycket proffsigt sätt.
Att vi fick vara helt för oss själva även under lunchen var också mycket uppskattat.
Till detta vill jag tillägga att maten var fantastisk i såväl smak som presentation.
Att kunna kombinera dagens arbete med utställningen Hyper Human förhöjde upplevelsen av dagen.”

Anna Falck, Förhandlingschef Arbetsgivarverket

 

”Vi är jättenöjda med vårat besök. Trevlig service, fantastisk mat och fina och rymliga lokaler. En viktig aspekt för oss och våra företagsgäster var att hålla eventet Corona-anpassat, något som Tekniska Museet hanterade mycket professionellt och vidtog åtgärder som gjorde att eventet kändes tryggt och säkert att delta på. Något som även flertalet av våra gäster gett positiv feedback på. Vi kan varmt rekommendera Tekniska Museet för event!”

Cecilia Västgård, Verksamhetschef & Projektledare Magent AB

Annika och Kristina i museets restaurang

Kontakt

Har du frågor om event kan du kontakta Annika och Kristina på eventbokning@tekniskamuseet.se eller 08-450 56 73.

Senast uppdaterad 9 oktober 2020.