En person sitter i en stol och fikar på uteserveringen.

Grön och skön uteservering. Foto: Vanni Jung Ståhle, Tekniska museet

Sommarmeny och teamworkupplevelse

Som på landet men ändå så nära och centralt! Här på Djurgården och Tekniska kan du tillsammans med kollegorna få en rolig upplevelse i vår och sommar. Upptäck spännande utställningar där ni kan kombinera ert besök med den idylliska naturen på djurgården och utmana kollegorna i en kreativ teambuildning aktivitet. Dagen avslutas med en god sommarmeny med inslag av grilla.

Trädgården utanför Tekniska museet på sommaren

Vi har tagit fram ett härligt erbjudande för våren och sommaren, som bland annat innebär att ni får tillgång till utställningarna på Tekniska – kliv in i framtidsstaden Zero City, reflektera kring AI, geneditering och drömmen om evigt liv i HyperHuman eller ta chansen och utmana kollegorna i ett spel i 1000 kvm stora spelutställningen Play beyond Play.  

Vid valfri tidpunkt under senare delen av eftermiddagen förflyttar ni er ut i den härliga naturen på Djurgården, där aktivitetsbolaget More Activities leder er igenom en ca 1,5 timmes rolig teambuilding aktivitet. Val av en aktivitet (Checkpoint challenge eller Teamwork) görs i samband med bokning och gäller för hela gruppen. 

När aktiviteten avslutas återsamlas ni utanför museet för att summera dagen och sedan är det dags för god mat och dryck vid reserverade platser i restaurangen. Är det vackert väder kan ni även ta del av den fina uteserveringen. Är ni ett större sällskap med fler än 50 personer så placeras ni i festvåningen/Eventrummet för er middag.   

Kvällen pågår fram till kl 22:00 som senast då restaurangen stänger för dagen.  

Ett alternativ med inomhusaktivitet

Om ni känner att ni önskar en inomhusaktivitet i stället för utomhus, så kan ni boka erbjudandet med Kodjakten som aktivitet i stället. Ni får då tävla mot varandra i lag, i jakten på QR-koder och svara på frågor i några av museets utställningar. Roligt sätt att uppleva museet!  

Sommarmeny med inslag av grillat

 • Pulled pork i KRAV-märkta Briochebröd från Jam&B, bakade på ekologiskt smör och ägg från frigående höns, picklad rödlök, karamelliserad silverlök, chilimajonnäs & koriander. 
 • Lammkorv med rostad lök i rågbröd & picklade rödbetor. 
 • Vego Burgare & Rotfruktchips. 

 Till rätterna serveras goda tillbehör i form av majssalsa med koriander & jalapeños, Coleslaw på vitkål, grönkål & äpplen, Rostad lök med rödkål & mandel. 

Pris

Restaurangen, vid reserverade platser

Sommarmeny & utomhusaktivitet
15 – 50 personer: 1 165 kr + moms/person 

Sommarmeny & Kodjakten
15 – 50 personer: 1 180 kr + moms/person 

Eventrummet, separat lokal

Sommarmeny & utomhusaktivitet
51 – 100 personer: pris 1 305 kr + moms/person

Sommarmeny & Kodjakten
51 – 100 personer: pris 1 280 kr + moms/person

Tillägg till alla alternativ: 

 • 150 kr + moms/person dessert utifrån säsongens råvaror 
 • 215 kr + moms/person, dryckespaket med 2 enheter öl/vin och kaffe 
 • 135 kr + moms/person, alkoholfritt dryckespaket med 2 enheter och kaffe 

 För större sällskap eller gällande andra önskemål, vänligen kontakta eventbokningen för en offert.  

Praktisk information 

 • Erbjudandet gäller under perioden 2 maj 2022 – 30 september 2022, helgfria vardagar med undantag för skollov. 
 • Alla bokningar sker på förfrågan. 
 • Erbjudandet kan endast bokas inom de angivna tiderna:
  –  Besök i museets utställningar under ordinarie öppettid kl 10:00 – 22:00
  – En utomhusaktivitet med More Activites, Checkpoint challenge eller Teamwork, alternativt inomhus med Kodjakten, samma aktivitet väljs för hela gruppen, ca 1,5 timme någon gång mellan kl 13:00 – 17:30.
  – Middag i restaurangen eller i festvåningen kl 17:30 – 22:00 
 • Minimum debitering för 15 personer alternativ 51 personer beroende på val av alternativ i samband med bokningstillfället. 
 • Befintliga möbler i lokalerna ingår. 
 • Val av utomhusaktivitet (Checkpoint challenge eller Teamwork) sker i direktdialog med More Activities, efter att ni lagt er bokning av erbjudandet hos eventbokningen på Tekniska. 

Bokningsregler och betalningsvillkor

Särskilda bokningsvillkor gäller för erbjudandet med fri avbokning fram till 30 dagar före eventet.  

Kostnadsfri ändring av antalet fram till 14 dagar innan arrangemanget, dock ej färre än minimum debiteringen 15 personer för platser i restaurangen och 51 personer för bokning i festvåningen/Eventrummet. För ändring av antalet senare än 14 dagar före arrangemanget, debiteras 100% avbokningsavgift.   

För mer information om gällande boknings- och betalningsvillkor kan du läsa PDF Konferenspaket, boknings- och betalningsvillkor (235 KB) 

Om du har några frågor kring erbjudandet eller önskar göra en bokning är du varmt välkommen att kontakta oss på eventbokning@tekniskamuseet.se. 

More Activities

Tekniska museet erbjuder utomhusaktiviteter i samarbete med aktivitetsbolaget More Activities. De två utomhusaktiviteter som ni kan välja mellan är Checkpoint challenge och Teamwork. En aktivitet väljs för hela gruppen: 

Checkpoint challenge

Bild från More Activites.

Engagerande aktivitet där alla kan bidra på olika sätt! Checkpoint Challenge är en hybrid mellan orientering och frågesport som enkelt kan anpassas till alla miljöer och skräddarsys för just ert företag. Detta spännande surfplattespel utmanar de klassiska teambuilding-övningarna och kan helt skräddarsys för olika miljöer och företag. 

Checkpoint Challenge är en GPS styrd, aktiv frågesport som även innehåller ett antal roliga fotouppdrag. Aktiviteten erbjuder ett härligt sätt att uppleva Djurgården på och går ut på att de tävlande lagen under en angiven tid ska genomföra uppgifterna som är markerade på kartan samt svara på ett antal extrafrågor för att tjäna bonuspoäng. 

Tips: skicka in dina egna frågor så skräddarsyr vi spelet till din konferens tema! 

Teamwork

Bild från More Activities

En rolig aktivitet för grupper som vill slipa på sin kommunikation och lära känna varandra bättre! Sätt fart på konferensen med vår Teamwork där lagen får mötas i ett antal olika utmaningar som sätter både grupp och huvud på prov. 

Vår version av en teambuilding går att variera från en klassisk femkamp till ett näst intill obegränsat antal ovanliga utmaningar. 

Aktiviteten innehåller både tävlingsmoment samt strategiska uppdrag som varje team ska lösa under en begränsad tid med målet att utveckla sin interna kommunikation och samarbetsförmåga. 

Kodjakten på Tekniska

Kodjakten på Tekniska är ett helt nytt sätt att uppleva museet. Indelade i lag och utrustade med iPads utforskar ni museets utställningar i jakt på ett antal QR-koder. Varje kod ger laget en fråga kopplad till utställningen som man befinner sig på. Rätt svar ger poäng och det lag som samlat flest poäng när tiden runnit ut står som stolta vinnare!

Läs mer om kodjakten

Skicka en bokningsförfrågan

Fyll i vår bokningsförfrågan så återkommer vi med ett förslag på upplägg och kostnad.

Skicka bokningsförfrågan

Kontakt

Har du frågor om event kan du kontakta Sofi, Annika och Alicia på eventbokning@tekniskamuseet.se eller 08-450 56 73.

Senast uppdaterad 31 augusti 2022.