Vintererbjudande för dig som vill ha en inspirerande heldagskonferens

Släpp loss kreativiteten i en inspirerande miljö på Tekniska. Vi har under perioden januari – mars ett skräddarsytt erbjudande för dig som vill ta teambuildning och heldagskonferens till nästa nivå.

utställningsbild på Zero City där man kan skymta ett batteri, en självkörande bil och en dansmatta.

Engagerande workshop eller interaktivt quiz

Dra i gång det nya året med en heldagskonferens på Tekniska där ni kan samlas i en spännande och inspirerande kontext. Vill ni genom en engagerande och resultatinriktad workshop undersöka vad ditt företag kan göra för att bidra till att uppnå klimatmålen? Eller vill ni ta teambuildning till nästa nivå och på ett lekfullt sätt fördjupa er i en av våra spännande utställningar, för att sedan testa era nya kunskaper i ett interaktivt quiz?

20% rabatt på lokalhyran och fri entré

Under perioden 9 januari – 17 mars 2023, får ni fri entré till museets alla utställningar under konferensdagen och 20% rabatt på lokalhyran när ni bokar en heldagskonferens och väljer att inkludera aktiviteten Zero City innovationsworkshop eller quiz battle i ert konferensprogram.

• Erbjudandet går att boka på förfrågan, dagtid (kl 09 – 17), helgfria vardagar, dock ej under skollov under perioden 9 januari – 17 mars 2023.
  • Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.
  • För lämpligt antal deltagare, se information för respektive aktivitet.
  • Här hittar du mer information om vad som gäller för Zero City innovationsworkshop och Quiz battle.
  • Utöver specifika villkor per aktivitet, så gäller ordinarie boknings- och betalningsvillkor.
Skicka en bokningsförfrågan så återkommer vi med ett förslag till upplägg på en lyckad konferens eller event på Tekniska museet.
Två glada kvinnor som skrattar. Ena kvinnan tittar rakt in i kameran med ett brett leende.
Kicka igång verksamheten efter sommaren med en energigivande kick-off och ta teambuilding till nästa nivå. Vi erbjuder ett paket som vänder sig till det lite större sällskapet och som inkluderar vår nya aktivitet, som vi erbjuder i samarbete med More Activities, Quiz battle på Tekniska.
flygplan, bilar och självkörande buss
Släpp loss ditt teams innovationskraft och kreativitet i en engagerande och resultatinriktad workshop. Vi erbjuder tillsammans med innovationsbyrån Upgreen en helt ny aktivitet som hämtar inspiration från utställningen Zero City - den klimatsmarta staden.

Senast uppdaterad 31 oktober 2022.