Coronasäkrat konferens- och teamworkpaket

Upplev våren och sommarens konferens i en kreativ och inspirerande miljö, i kombination med att få njuta av den härliga naturen på Djurgården genom en roligt teambuilding aktivitet. Dagen avslutas med en AW i hållbarhetens tecken signerad Tekniska by Pontus

Trädgården utanför Tekniska museet på sommaren

Med hänsyn till den rådande situationen så har vi tagit fram ett coronasäkrat erbjudande för våren och sommaren, som bland annat innebär tillgång till en luftig konferenslokal på Tekniska under en eftermiddag. Alla deltagare får en egen liten flaska med handsprit och en påfyllningsbar vattenflaska.

Vid valfri tidpunkt under eftermiddagen lämnar ni lokalen och förflyttar er ut i den härliga naturen på Djurgården, där aktivitetsbolaget More Activities leder er igenom en ca 1,5 timmes rolig teambuilding aktivitet. Val av en aktivitet görs i samband med bokning och gäller för hela gruppen.
När aktiviteten avslutas återsamlas ni i er konferenslokal eller utanför museet för att summera dagen och sedan i samband med stängning av museet kl 17:00, förflytta er till restaurangen Tekniska by Pontus, som ligger i museet. I restaurangen avrundar ni dagen med en AW fram till senast kl 19:30, vilken inkluderar en street-food inspirerad meny och god dryck.

Pris

Innovationslabbet/Lilla Hörsalen

15 – 25 personer: 1 580 kr + moms/person

Hörsalen

25 – 35 personer: 1 596 kr + moms/person
36 – 40 personer:1 449 kr + moms/person

Eventrummet

25 – 35 personer: pris 2 092 kr + moms/person
36 – 40 personer: pris 1 903 kr + moms/person

Tillkommer dryckespaket för alla ovannämnda priskategorier 190 kr + moms/person

Praktisk information

 • Erbjudandet gäller förutsatt att rådande restriktioner och regler från FHM eller annan myndighet tillåter allmänsammankomst med minst 15 personer.
 • Erbjudandet gäller under 3 maj 2021 – 30 september 2021, helgfria vardagar med undantag för skollov.
 • Alla bokningar sker på förfrågan.
 • Erbjudandet kan endast bokas inom de angivna tiderna:
  – Konferenslokalhalvdag kl 13:00 – 17:00
  – Eftermiddagsfika någon gång mellan kl 13:00 – 17:00.
  – En utomhusaktivitet med More Activites, Checkpoint challenge eller Teamwork, samma aktivitet väljs för hela gruppen. Ca 1,5 timme någon gång mellan kl 13:00 – 17:00.
  – AW i restaurangen Tekniska by Pontus kl 17:00 – 19:30
 • Minimum debitering för 15 personer alternativ 25 personer beroende på val av lokal.
 • Maxantal 40 personer (anpassat för regel om max 4 pers/bord i restaurangen)
 • Befintliga möbler och teknik i lokalerna ingår, samt hjälp med uppstart av befintlig teknik.
 • Tillkommande kostnad om tekniker önskas på plats under konferensen.
 • I direktdialog med More Activities, efter att ni lagt er bokning av konferenspaketet hos eventbokningen på Tekniska, väljer ni en av de två alternativa aktiviteterna till hela gruppen.

Bokningsregler och betalningsvillkor

Erbjudandet gäller förutsatt att rådande restriktioner och regler gällande pandemin från FHM eller annan myndighet tillåter allmänsammankomst med minst 15 personer. Särskilda bokningsvillkor gäller för erbjudandet med fri avbokning fram till 14 dagar före eventet.

För mer information om gällande boknings- och betalningsvillkor för detta erbjudande kan du läsa PDF Konferanspaket, boknings- och betalningsvillkor (235 KB)

Om du har några frågor kring erbjudandet eller önskar göra en bokning är du varmt välkommen att kontakta oss på eventbokning@tekniskamuseet.se . 

More Activities

Tekniska museet erbjuder utomhusaktiviteter i samarbete med aktivitetsbolaget More Activities. De två utomhusaktiviteter som ni kan välja mellan är Checkpoint challenge och Teamwork. En aktivitet väljs för hela gruppen:

Checkpoint challenge

Engagerande aktivitet där alla kan bidra på olika sätt! Checkpoint Challenge är en hybrid mellan orientering och frågesport som enkelt kan anpassas till alla miljöer och skräddarsys för just ert företag.

Bild från More Activities.

Detta spännande surfplattespel utmanar de klassiska teambuilding-övningarna och kan helt skräddarsys för olika miljöer och företag.

Checkpoint Challenge är en GPS styrd, aktiv frågesport som även innehåller ett antal roliga fotouppdrag. Aktiviteten erbjuder ett härligt sätt att uppleva Djurgården på och går ut på att de tävlande lagen under en angiven tid ska genomföra uppgifterna som är markerade på kartan samt svara på ett antal extrafrågor för att tjäna bonuspoäng.

Tips: skicka in dina egna frågor så skräddarsyr vi spelet till din konferens tema!

Teamwork

En rolig aktivitet för grupper som vill slipa på sin kommunikation och lära känna varandra bättre! Sätt fart på konferensen med vår Teamwork där lagen får mötas i ett antal olika utmaningar som sätter både grupp och huvud på prov.

Bild från More Activities

Vår version av en teambuilding går att variera från en klassisk femkamp till ett näst intill obegränsat antal ovanliga utmaningar.

Aktiviteten innehåller både tävlingsmoment samt strategiska uppdrag som varje team ska lösa under en begränsad tid med målet att utveckla sin interna kommunikation och samarbetsförmåga.

Annika och Kristina i museets restaurang

Kontakt

Har du frågor om event kan du kontakta Annika och Kristina på eventbokning@tekniskamuseet.se eller 08-450 56 73.

Skicka en bokningsförfrågan

Fyll i vår bokningsförfrågan så återkommer vi med ett förslag på upplägg och kostnad.

Skicka bokningsförfrågan

Senast uppdaterad 26 april 2021.