två händer som skålar med varsin drink

Paket- & säsongserbjudanden

Vi erbjuder olika paket som inkluderar möteslokal, innovativa matupplevelser, aktivitet eller besök i spännande utställningar. Vi har även olika säsongserbjudanden så som julbord och trädgårdsmingel med grillmiddag under sommarsäsongen.

Hösten 2022

Två glada kvinnor som skrattar. Ena kvinnan tittar rakt in i kameran med ett brett leende.
Kicka igång verksamheten efter sommaren med en energigivande kick-off och ta teambuilding till nästa nivå. Vi erbjuder ett paket som vänder sig till det lite större sällskapet och som inkluderar vår nya aktivitet, som vi erbjuder i samarbete med More Activities, Quiz battle på Tekniska.
Fyra personer tittar på en kvinna som håller en padda. De står samlade runt en
Utmana kollegorna i en rolig teambuildning aktivitet som Kodjakten, uppleva spännande utställningar och njuta av god dryck och mat. Allt detta på vackra Djurgården där Kodjakten låter er uppleva museet på ett helt nytt sätt inklusive den nya utställningen Zero City.

Vintersäsong 2022

Inlagda vegetariska rätter istället för sill
30 november öppnar vi upp för årets julbordsupplevelse på Tekniska. Kombinera en välsmakande måltid som bjuder på rätter med så väl tradition som nytänk med besök i våra utställningar. Vi erbjuder julbord för både mindre och större sällskap.
Välkommen på julbord i hållbarhetens tecken. På buffén serveras rätter med såväl tradition som nytänk. Självklart kan julbordet vara helt vegetariskt.
Släpp loss kreativiteten i en inspirerande miljö på Tekniska. Vi har under perioden januari - mars ett skräddarsytt erbjudande för dig som vill ta teambuildning och heldagskonferens till nästa nivå. 

Året runt

Tekniska museets studio för bokning av digitala event.
Ta ditt digitala event till vår studio där du kan skapa möten och event digitalt – utan att behöva samla ett stort antal personer fysiskt.

Senast uppdaterad 7 november 2022.