två händer som skålar med varsin drink

Paket- & säsongserbjudanden

Vi erbjuder olika paket som inkluderar möteslokal, innovativa matupplevelser, aktivitet eller besök i spännande utställningar. Vi har även olika säsongserbjudanden så som julbord och trädgårdsmingel med grillmiddag under sommarsäsongen.

Året runt

Tekniska museets studio för bokning av digitala event.
Ta ditt digitala event till vår studio där du kan skapa möten och event digitalt – utan att behöva samla ett stort antal personer fysiskt.

Vår och sommar 2022

Fyra personer tittar på en kvinna som håller en padda. De står samlade runt en
Nu erbjuder vi ett coronasäkrat konferenspaket. Få tillgång konferenslokal på Tekniska, kombinerat med djurgårdens natur och teamworkaktivitet.
Som på landet men ändå så nära och centralt! Här på Djurgården och Tekniska kan du tillsammans med kollegorna få en rolig upplevelse i vår och sommar. Upptäck spännande utställningar där ni kan kombinera ert besök med den idylliska naturen på djurgården och utmana kollegorna i en kreativ teambuildning aktivitet.

Hösten 2022

Två glada kvinnor som skrattar. Ena kvinnan tittar rakt in i kameran med ett brett leende.
Kicka igång verksamheten efter sommaren med en energigivande kick-off och ta teambuilding till nästa nivå. Vi erbjuder ett paket som vänder sig till det lite större sällskapet och som inkluderar vår nya aktivitet, som vi erbjuder i samarbete med More Activities, Quiz battle på Tekniska.

Vintersäsong 2022

Inlagda vegetariska rätter istället för sill
30 november öppnar vi upp för julbord i restaurangen på Tekniska museet för mindre sällskap. Testa ett gott och spännande julbord.
Välkommen på julbord i hållbarhetens tecken. På buffén serveras rätter med såväl tradition som nytänk. Självklart kan julbordet vara helt vegetariskt.

Senast uppdaterad 16 september 2022.