En del av restaurangen med en hängande glaskruka med växter i förgrunden

Abonnera restaurangen

Boka en separat middag i vår härliga restaurangmiljö. Vår krögare serverar spännande och hållbara menyer till våra eventgäster.

Boka middag i vår härliga restaurangmiljö efter ordinarie öppettid (gäller sällskap om minimum 50 personer). Menyernas innehåll anpassas efter årstid och baseras på vegetabilier samt omsorgsfullt utvalt protein. Hela sällskapet väljer samma meny (vi tar hänsyn till behov av specialkost). Menyförslag lämnas vid bokningstillfället.

Miljön i restaurangen

De varsamt renoverade miljöerna med sin spännande design och genomtänkta materialval binder samman historia och framtid.

Den gamla K-märkta byggnaden från 1881 fungerade ursprungligen som stallbyggnad för Livregementets Dragonkår, vilket träpelarna inne i både restaurangen och intilliggande Eventrummet bär tydliga spår av. Den ursprungliga pelarstommen är intakt och betonggolvet har behandlats med miljövänliga oljor. Mosstaket i gradängen filtrerar luften.

Längs väggarna i restaurangen finns konstverk och illustrationer från museets arkiv – retrofuturistiska visioner om framtidens mat och restauranger.

Fantasifulla tapeter i bakgrunden och barbord med stolar

Restaurangen ligger i anslutning till Eventrummet, vår största lokal och det går att boka båda lokalerna för event kvällstid.

Uteservering

Tekniskas restaurang har en uteservering i en lummig och rogivande miljö bredvid den lekfulla Matematikträdgården. Här kan du och ditt sällskap njuta av en fikapaus eller välkomstmingel i det gröna, en härlig plats med stilrena möbler och planteringar. 

Fakta om restaurangen

Restaurangen rymmer max 180 personer. Fast möblering i olika grupperingar:

  • höga bord/pallar
  • gradängsittning
  • soffbås
  • långbord + bänkar
  • cafébord med soffa och stol/pall

Mysiga kryp-in i restaurangen

Priser

För mer information kring menyer och priser vänligen kontakta eventbokning@tekniskamuseet.se för en offert.

Kontakt

Har du frågor om event kan du kontakta Sofi, Annika och Alicia på eventbokning@tekniskamuseet.se eller 08-450 56 73.

Skicka en bokningsförfrågan

Fyll i vår bokningsförfrågan så återkommer vi med ett förslag på upplägg och kostnad.

Skicka bokningsförfrågan

Senast uppdaterad 31 augusti 2022.