Festvåningsmenyer för Eventrummet

Vi erbjuder ett antal rätter som går att kombinera enligt önskemål till en välsmakande middagsupplevelse. Menyernas innehåll anpassas efter årstid och baseras på vegetabilier samt omsorgsfullt utvalt protein. Komponera din egen festmeny genom att välja en förrätt, en varmrätt och en dessert.

Eventrummet dukat med linnedukar och fint porslin

Förrätter

  • Savoykål, Gurka & Röding
  • Gulbeta, Skott & Getost
  • Vilttartar, Dragon & Ris
  • Nässlor, Lantägg & Forellrom (Soppa)

Varmrätter

  • Rödbeta, Savoykål & Hälleflundra
  • Morot, Dragon & Anka
  • Tomat, Gråärta & Röding
  • Lantägg, Koriander & Getost

Desserter

  • Rabarber, Grädde & Smultron
  • Jordgubbe, Granskott & Kakor
  • Mjölkchoklad
  • Crème brûlée

Växtväggen vid ena kortsidan i Eventrummet

Priser

Alternativ 1: 995 kr exkl moms / person

3 rätter (förrätt, varmrätt och dessert)

1 glas mousserande alternativt alkoholfritt

1 glas vin alternativt alkoholfritt till förrätten

1,5 glas vin alternativt alkoholfritt till varmrätten

Djurgårdsvatten tappat på plats

Kaffe/te

Alternativ 2: 1 295 kr exkl moms / person

3 rätter (förrätt, varmrätt och dessert)

1 glas mousserande alternativt alkoholfritt med påfyllning samt snacks bestående av rotfruktschips

1,5 glas vin alternativt alkoholfritt till förrätten

2 glas vin alternativt alkoholfritt till varmrätten

1 glas dessertvin

Djurgårdsvatten tappat på plats

Kaffe/te

Alternativ 3:  1 795 kr exkl moms / person

3 rätter (förrätt, varmrätt och dessert)

1 glas Husets Champagne alternativt alkoholfritt med påfyllning samt kanapéer by Tekniska och rotfruktschips

Fri dryck till maten, vin alternativt alkoholfritt

3 cl avec

Djurgårdsvatten tappat på plats

Kaffe/te

Tillval

Bröd och smör: 25 kronor per person exklusive moms.

Event, festvåningsmenyer (84,44 KB)

Annika och Kristina i museets restaurang

Kontakt

Har du frågor om event kan du kontakta Annika och Kristina på eventbokning@tekniskamuseet.se eller 08-450 56 73.

Senast uppdaterad 26 augusti 2021.