Festvåningsmenyer för Eventrummet

Vi erbjuder ett antal rätter som går att kombinera enligt önskemål till en välsmakande middagsupplevelse. Menyernas innehåll anpassas efter årstid och baseras på vegetabilier samt omsorgsfullt utvalt protein. Komponera din egen festmeny genom att välja en förrätt, en varmrätt och en dessert. 

Eventrummet dukat med linnedukar och fint porslin

Förrätter 

  • Savoykål, Gurka & Röding 
  • Gulbeta, Skott & Getost 
  • Vilttartar, Dragon & Ris 
  • Nässlor, Lantägg & Forellrom (Soppa) 

Varmrätter 

  • Rödbeta, Savoykål & Hälleflundra 
  • Morot, Dragon & Anka 
  • Tomat, Gråärta & Röding 
  • Lantägg, Koriander & Getost 

Desserter 

  • Rabarber, Grädde & Smultron 
  • Jordgubbe, Granskott & Kakor 
  • Mjölkchoklad 
  • Crème brûlée
Växtväggen vid ena kortsidan i Eventrummet

Priser 

Alternativ 1: 995 kr exkl moms / person 

3 rätter (förrätt, varmrätt och dessert) 

1 glas mousserande alternativt alkoholfritt 

1 glas vin alternativt alkoholfritt till förrätten 

1,5 glas vin alternativt alkoholfritt till varmrätten 

Djurgårdsvatten tappat på plats 

Kaffe/te 

Alternativ 2: 1 295 kr exkl moms / person 

3 rätter (förrätt, varmrätt och dessert) 

1 glas mousserande alternativt alkoholfritt med påfyllning samt snacks bestående av rotfruktschips 

1,5 glas vin alternativt alkoholfritt till förrätten 

2 glas vin alternativt alkoholfritt till varmrätten 

1 glas dessertvin 

Djurgårdsvatten tappat på plats 

Kaffe/te 

Alternativ 3:  1 795 kr exkl moms / person 

3 rätter (förrätt, varmrätt och dessert) 

1 glas Husets Champagne alternativt alkoholfritt med påfyllning samt kanapéer by Tekniska och rotfruktschips 

Fri dryck till maten, vin alternativt alkoholfritt 

3 cl avec 

Djurgårdsvatten tappat på plats 

Kaffe/te 

Tillval 

Bröd och smör: 25 kronor per person exklusive moms. 

Event, festvåningsmenyer  (84,44 KB) 

Senast uppdaterad 7 juli 2021.