Inlagda vegetariska rätter istället för sill

Julbord för mindre sällskap

På årets julbord hittar du såväl traditionella julrätter med en twist som moderna vegetariska rätter. Här bjuder teamet i köket på en matupplevelse som gör gott för både gom och miljö. Välj mellan tre datum under november och december för att uppleva ett julbord som andas hållbarhet och innovation. 

Efter förra årets succé, så erbjuder restaurangen för julbordet tre datum som möjliggör för mindre sällskap om minst 4 personer per sällskap upp till max 45 personer per sällskap, att boka platser för julbordet, utan att exklusivt abonnera en lokal. Bokningsbara platser (endast förbokning) till julbordet för mindre sällskap erbjuds onsdagar:

  • 30 november
  • 7 december
  • 14 december

Från kl 17.00 är ni som bokat plats på julbordet varmt välkomna att komma till museet för att på egen hand utforska museets spännande och interaktiva utställningar före julbordet. Som julbordsgäster erbjuds ni även den exklusiva möjligheten att få uppleva en pop-up show. De utställningar ni kan utforska är Zero City, Hyper Human, MegaMind, Play Beyond Play eller Gruvan

Julbordserbjudandet

  • Julbord 
  • Entré till utställningarna rabatterat med 50% 
  • Möjlighet att ta del av en pop-up show a la Tekniska museet 
  • Tillgång till restaurangen/festvåningen kl 18:15–23:00 

Villkor – erbjudandet gäller endast för sällskap med minst 4 personer och upp till max 45 personer per sällskap.  

Tillägg:

Kodjakten på Tekniska för sällskap med minst 10 personer i gruppen. 

För prisuppgifter och bokning vänligen kontakta eventbokningen.  

Bokningsregler och betalningsvillkor

Bokningsregler

För bokning av julbordspaketet den 30 november, 7 och 14 december debiteras en minimumavgift för 4 personer/sällskap. Det maximala antalet personer/sällskap som kan bokas för detta datum är 45 personer/sällskap. 

Preliminär bokning kan hållas i max 5 dagar eller enligt särskild överenskommelse. 

Behov av specialkost samt antalet gäster det gäller för skall meddelas senast 1 vecka före julbordet. 

Bokningen är bindande från och med att kunden har bekräftat bokningen skriftligen via mail till Tekniska, eventbokning@tekniskamuseet.se 

Avbokning

Avbokning senast 15 dagar innan sittningens början sker kostnadsfritt. 

Från 14 dagar fram till 48 timmar innan sittningen börjar kan gästantalet kostnadsfritt minskas med max 10% (fast ej lägre än till lägstanivån, som är minimumdebitering för 4 personer/sällskap). 

Sällskap om 4 – 10 personer: För avbokning av mer än 10% (fast ej lägre än till miniminivån, som är debitering för 4 personer/sällskap) av beställningen från 14 dagar innan fram till 48 timmar innan sittningens början debiteras 50% av kostnaden. Vid avbokning som sker närmare än 48 timmar debiteras 100% av kostnaden samt kostnaden för eventuella tilläggsbokningar. 

Sällskap/grupper om 11 – 45 personer:  För avbokning av mer än 10% av beställningen från 14 dagar innan fram till sittningen börjar debiteras 100% av kostnaden samt kostnaden för eventuella tilläggsbokningar. 

Betalning

Sällskap om 4 – 10 personer: Betalning av förbokad mat och dryck sker på plats vid ankomst i huvudentrén till Tekniska, vid kassa/info mellan kl 17:00 – 18:30. 

Extra dryck beställs och betalas på plats i restaurangen. 

Sällskap om 11 – 45 personer: Vid bokning av julbord för större sällskap från 11 – 45 personer, för julbordssittning den 30 november, 7 och 14 december, utgår förskottsbetalning/fakturering motsvarande 50% av totala värdet på bokningen. Förskottsbetalningen skall vara Tekniska tillhanda senast 15 dagar före sittningen. 

Resterande 50% av bokningen betalas på plats vid ankomst i huvudentrén till Tekniska, i kassa/info mellan kl 17:00 – 18:30, alternativt per faktura om detta överenskommits med eventbokningen i samband med bokningen av julbordet. 

Extra dryck beställs och betalas på plats i restaurangen. 

För fullständiga bokningsregler och betalningsvillkor, läs här. 

Annika och Kristina i museets restaurang

Kontakt

Har du frågor om event kan du kontakta Annika och Kristina på eventbokning@tekniskamuseet.se eller 08-450 56 73.

Boka konferens och event

Boka konferens och event

Annika, Sofi och Alicia

+46 8 450 56 73

Mejla

Julbord för stora sällskap

Välkommen på julbord i hållbarhetens tecken. Med minibufféer vid varje bord håller ni samtalet igång. Självklart kan julbordet vara helt vegetariskt.

Senast uppdaterad 22 juni 2022.