Den färgglada hinderbanan i MegaMind.
Fantasifull miljö som lockar till att utforska
Flicka kör en bil och ser hur hon kör på en skärm

Barnkalas

Vi bygger om i våra lokaler och presenterar ett nytt kalaskoncept under vintern 2019. Till dess kan du ordna kalas på egen hand på Tekniska museet.

Låt barnen utforska och experimentera tillsammans i våra lekvänliga utställningar. Du kan även boka kalaspaket i vår fina restaurang, där ni kan äta, fika och sjunga för födelsedagsbarnet.

Vid fint väder kan ni också ta med egen förtäring och fika i våra matsäcksutrymmen (ej bokningsbara), som är på lite olika platser under ombyggnationen.

Så går det till

Om du vill boka bord med kalaspaket i restaurangen så behöver du göra det senast fem arbetsdagar innan kalaset (läs mer om det längre ner). När ni kommer till museet betalar ni entré som vanligt och fortsätter sedan till den utställning ni vill utforska (ni väljer själva om ni vill vara i en utställning, eller om ni vill uppleva flera).

Det är de vuxna i sällskapet som ansvarar för barnen så länge ni är på museet.

Förslag på utställningar att utforska på kalaset:

Se alla utställningar

Boka bord i restaurangen

Vår restaurang, Tekniska by Pontus, har tagit fram kalaspaket som du kan boka till kalaset. På lördagar och söndagar kan du boka för 5–20 barn till klockan 11 eller 14.

  • Plättbuffé, glasspinne och festis 95 kronor per barn
  • Korv med bröd, glasspinne och festis 95 kronor per barn

Skicka bokningsförfrågan till tekniska@pontusfrithiof.com. Din bokning behöver vi ha senast fem arbetsdagar innan kalaset.

Om du önskar faktura så tillkommer en faktureringsavgift.

Prenumerera på nyhetsbrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så har du full koll på när nya kalaskonceptet är klart och andra spännande nyheter.

Senast uppdaterad 6 december 2018.