No description found for the image tekniska-exterior-1900x600

Digitala skolprogram 2023

Vårtemin

Vi fortsätter att erbjuda digitala skolprogram under vårterminen.

Boka de digitala skolprogrammen via en bokningsförfrågan till skolbokning@tekniskamuseet.se.

Priserna listade nedan avser digitala besök.

Hyper Human– visning

  • Tid 50 min = 1 150 kr
  • Årskurs 4-9 samt gymnasiet

Den digitala visningen har samma upplägg som skolprogrammet vi vanligtvis erbjuder på museet. Under visningen interageras eleverna och har möjlighet att ställa frågor till museipedagogen.

Mer information om visningen

Hållbar vision:Stad – workshop

  • Tid 90 min – pris 2 500 kr
  • Årskurs 4-9

Gratis för skolklasser i årskurs 4-9 i vissa kommuner i Stockholmsregionen, kontakta er kommuns energi-och klimatrådgivare om ni tillhör en kommun som går kostnadsfritt (se hemsidan vilka kommuner detta berör) så får ni en kod/länk för bokning.

Mer information om skolprogrammet.

Kombinera digitalt + besök på museet vid ett senare tillfälle

Vill ni kombinera den digitala visningen/workshopen med ett besök på museet senare under vårterminen så kan ni göra det. Då betalar ni ordinarie pris för skolprogrammet och bokar ert museibesök.

Till exempel boka Hyper Human halvklass visning – ordinarie pris 1 500 kr, där ni får först en digital visning och sedan besöka museet (max 16 personer). Vid besöket på museet tillkommer ingen kostnad när ni köper kombinationen ovan.

Så här bokar du

Vänligen mejla skolbokning@tekniskamuseet.se med önskad dag och tid samt vilket skolprogram du önskar boka.

Det gäller även skolklasser och förskolegrupper som planerar att besöka museet på egen hand. Alla besök måste förbokas därför behöver du mejla senast två dagar innan önskat besöksdatum för att kolla tillgänglighet. Skriv gärna om du har flera dagar eller tider som passar bra.

Vi återkommer till er snarast för att bekräfta er bokning eller för att föreslå en annan dag eller tid. När det börjar närma sig blir du kontaktad av en pedagog för att stämma av teknik samt det som eventuellt måste förberedas av klassen/läraren.

Varmt välkomna! 

Senast uppdaterad 26 januari 2023.