Gymnasieelever visar sina forskningsresultat

2018-03-21 - 2018-03-22, 10:00 - 14:30

Utställningen 100 innovationer, Tekniska museet

Museivägen 7, Norra Djurgården. Buss 69 till hållplats Museiparken

Under två dagar visar gymnasieelever från hela Sverige upp sina forskningsprojekt inom naturvetenskap, teknik och matematik i Unga Forskares stora final på Tekniska museet. Då kan du som besökare inspireras av alla vassa forskningsprojekt.

Du som är lärare, ta gärna med dina högstadieelever och ge dem en chans att prata med gymnasieeleverna om deras forskning.

I Unga forskare tävlar ungdomarna om fina priser och stipendier – och kanske finns nästa nobelpristagare här.

Läs mera på: www.ungaforskare.se

Skymda föremål i 100 innovationer

Unga Forskare håller till i utställningen 100 innovationer. Det innebär att det kommer bli svårt att nå fram till en del föremål i utställningen och att installationen En kod som förändrar världen – #metoo, kommer att vara avstängd.

Tomas Ribba

Pedagog

Mejla

Senast uppdaterad 19 mars 2018.