röd planet

Spektakulär premiärhelg med hisnande upplevelser

Tillfället har passerat.
Tekniska museet, Museivägen 7, Norra Djurgården. Buss 69 till Museiparken
Ingen entré till Wisdome behövs

Den 9 – 10 december är det premiär för vår nya upplevelse Wisdome Stockholm – en upplevelsearena och visualiseringsdome med världsledande teknik som omsluter dig helt med 3D-projektioner i 360 grader. Under invigningshelgen kommer vi att maxa upplevelsen i Wisdome Stockholm med smakprover från alla våra produktioner.

Upptäck världen i 3D

I den sfäriska domen omsluts du helt av högupplösta 3D-projektioner – hela vägen runtom och ovanför dig. Sex laserprojektorer i 8K-upplösning och ett avancerat 10.1-ljudsystem skapar en upplevelse så verklig att du varken tror ögon eller öron. Åk med på en hisnade resa och upplev föreställningarna Making Magic 3D och Stort 3D eller interaktiva rymdäventyret för hela familjen OpenSpace.

Du behöver ingen biljett till Wisdome Stockholm under invigningshelgen, det är först till kvarn som gäller, så kom i god tid innan föreställningen börjar för att säkra din plats – rekommenderat 15 minuter innan.

Hisnande äventyr

11.00: Stort 3D (15 minuter)
11.45: Making Magic 3D (15 minuter)
13.15: Stort 3D (15 minuter)
14.00: Making Magic 3D (15 minuter)
14.45: Stort 3D (15 minuter)
15.30: Making Magic (15 minuter)
16.15: Stort 3D (15 minuter)
17.45: Open Space (30 minuter)
19.00: Open Space (30 minuter)
20.15: Open Space (30 minuter)

Äventyr i omslutande 3D

tjej som står framför en visualiseringsdome som projicerar en bild på månen i realtid.

STORT 3D

Rymden är ofattbart stor. Tack vare vår nyfikenhet och strävan efter kunskap har vi människor drivits till att utforska rymden och lärt oss mer om universum. I domföreställningen STORT 3D beger vi oss iväg på en kosmisk resa genom tid och rum.

No description found for the image wisdome-openspace-rymdresa-1024x576

OpenSpace: Interaktivt rymdäventyr

Med våra explainers vid spakarna utforskar vi galaxen som en öppen värld, helt byggd på de senaste bilderna från NASA:s och ESA:s satelliter. Gör dig redo för ett äventyr genom Universum.

No description found for the image wisdome-barn-skrattar-dome-1024x576

Making Magic 3D

I de visuella effekternas magiska värld kan vad som helst hända. Making Magic är berättelsen om hur programkod förvandlas till otroliga äventyr i film och datorspel – och hur de påverkas av naturlagarna som styr den verkliga världen.

Senast uppdaterad 7 december 2023.